Pattaya City ilmoittaa, ettei se järjestä aktiviteetteja, tapahtumia tai kokoontumisia yli 50 ihmisen kanssa lisääntyvien Covid19-tapausten vuoksi

TIEDOSTOKUVA: Pattaya City Law Enforcement

Pattaya -

Pattaya City Public Relations on ilmoittanut, ettei se järjestä yli 50 ihmisen toimintaa Covid-19-huoleen ja lisääntyvien tapausten vuoksi maakunnassa ja kaupungissa.

Ensin viitteeksi:

Chonburi tänään (25. helmikuutath) ilmoitti uudesta ennätysmäärästä 1,419 19 uutta ja vahvistettua Covid-XNUMX-tapausta ja kaksi uutta kuolemaa

Chonburi ilmoittaa uudesta ennätysmäärästä 1,419 19 uutta ja vahvistettua Covid-XNUMX-tapausta ja kaksi uutta kuolemaa

Pattayan kaupungin apulaispormestari Manot Nongyai kertoi TPN-medialle: "Pattayalla ja Chonburissa on useita vahvistettuja Covid-19-tapauksia, joten mitään toimintaa, jossa yli 50 ihmistä kokoontuu yhteen, ei TULE järjestää."

”Kaikkien tulee noudattaa tiukasti Public Heath -mittauksia ja välttää menemistä riskialttiisiin paikkoihin, juhliin tai juomista ryhmissä. Heidän tulisi myös työskennellä kotoa käsin, jos mahdollista." Manot totesi.

TPN huomauttaa, että tämä ei ole Chonburin kuvernöörin laillinen määräys, mutta XNUMX henkilön "pyyntö" noudattaa Thaimaan kansallisen tason neljän tason varotoimia, jotka estävät tapahtumia ja maakuntien välistä matkustamista.

Uudet säännöt aiheuttivat myös tulevan musiikkifestivaalin lykkäämisen.

Pattaya Cityn PR-osasto vahvisti eilen (24. helmikuuta) huhut verkossa ja ilmoitti virallisesti, että he ovat päättäneet lykätä Pattaya Music Festivalia Covid19-tapausten lisääntymisen vuoksi.

Pattaya Music Festival lykättiin virallisesti toistaiseksi lisääntyvien Covid-19-tapausten vuoksi

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.