Pattaya Music Festival lykättiin virallisesti toistaiseksi lisääntyvien Covid-19-tapausten vuoksi

Pattaya -

Pattaya Cityn PR-osasto tänään iltapäivällä (24. helmikuuta) vahvisti huhut verkossa ja ilmoitti virallisesti, että he ovat päättäneet lykätä Pattayan musiikkifestivaaleja Covid19-tapausten lisääntymisen vuoksi.

Festivaali oli alun perin tarkoitus järjestää ensi kuussa (maaliskuussa).

Yksityiskohta Pattaya Music Festival 2022, säännöt, liikennesulut ja kokoonpano julkaistu

Pattaya PR totesi, että Pattayassa ja Chonburissa monien vahvistettujen Covid-19-tapausten vuoksi tapahtumaa on lykätty, kunnes tilanne paranee. He huomauttivat, että vaikka Chonburi on voimakkaasti rokotettu ja Pattaya on yli 90-prosenttisesti rokotettu, ja sairaalakapasiteettia on runsaasti ja vaikka vakavia tapauksia ja kuolemia oli uskomattoman vähän, huolenaiheena oli tapahtuma, joka rohkaisisi maakuntien välistä matkustamista alueilta, joilla on rajoitetummat resurssit. .

TPN huomauttaa, että päätös tehtiin vasta päiviä sen jälkeen, kun paikalliset viranomaiset vakuuttivat tapahtuman jatkuvan. Kuitenkin, Thaimaa vahvisti tosiasiaa, että he ovat tällä hetkellä "tason 4 hälytystilassa" Covid-19:n vuoksi, joka hillitsee matkustamista ja rohkaisee ihmisiä pysymään KOTONA, minkä seurauksena sisäministeriö ja Covid-19-tilannehallinnon keskus (CCSA) "pyydivät", että suuret tapahtumat, riippumatta siitä, kuinka monta Covid-19-varotoimet olivat käytössä, peruutetaan tai lykätään.

Muutos on jo saanut monet matkailu- ja liike-elämän järjestöt arvostelemaan päätöstä ja sanonut, että Pattayan ja Thaimaan on "elättävä" Covid-19:n kanssa ja lopetettava matkailua vahingoittavien tapahtumien peruuttaminen ja lykkääminen. TPN huomauttaa, että Thaimaan sosiaalisen median ylivoimainen palaute oli kielteistä, ja useimmat totesivat, että heidän mielestään päätös lykätä oli huono ja että tapahtuman olisi pitänyt edetä aikataulun mukaisesti. Syitä tapahtuman jatkamiseen olivat Chonburin korkea rokotusaste (ykkönen Thaimaassa) ja vähäiset vakavat tapaukset, joista lähes kaikki olivat iäkkäitä tai joilla oli monia perussairauksia.

Festivaalin uudelleenjärjestelylle ei annettu määrättyä päivämäärää.

Tämä tapahtuu, kun Thaimaa saavutti ennätysmäärän Covid-19-tapauksissa tänään, 24. helmikuuta 2022.

Lisätietoja PATTAYA YHTEYSTIEDOT 1337 24 tuntia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.