Päihtynyt vanhempi munkki jäi kiinni hotellista Sattahipissa, kun kerrotaan pakenevan 3000 bahtin laskua ravintolassa

KUVA: Naewna

Sattahip –

Päihtynyt vanhempi munkki jäi kiinni hotellista Sattahipissa yöllä ystävänpäivänä (14. helmikuuta)th), kun hänen kerrottiin jättäneen 3,000 XNUMX bahtin laskun paikallisessa ravintolassa väliin.

Sattahipin poliisi sai ilmoituksen tapauksesta paikalliselta Sattahipin ravintolanomistajalta.

Sittiphon Pattanarangka, 28, kertoi Sattahipin poliisille: "Ystävänpäivänä noin kello 11 asiakas tuli sisään yksin ja tilasi monia, monia oluita ja ruokaa, jotka maksoivat yhteensä 00 3,025 bahtia ja jotka käytettiin pääasiassa alkoholiin. Hän oli pukeutunut tavallisiin vaatteisiin, eikä minulla ollut aavistustakaan, että hän oli munkki. Ateriansa ja juomiensa päätyttyä hän sanoi, ettei hänellä ollut tarpeeksi rahaa maksaakseen ja oli erittäin päihtynyt. Hän kertoi minulle menevänsä takaisin hotellihuoneeseensa hakemaan rahaa ja väitti olevansa kotituristi. Seurasin häntä hotellille, mutta hän lukitsi huoneen oven ja kieltäytyi avaamasta sitä. Joten soitin poliisille."

Sattahip-poliisi saapui paikallisen hotellin huoneeseen ja huomasi, että mies oli vaihtanut vaatteet luostarivaatteisiin ja pyörtyi hotellin sängyssä.

Poliisi tunnisti miehen myöhemmin munkiksi nimeltä Phra Mahasompop, 42, Suphanburista. Hän oli vanhempi munkki, joka oli munkkikunnassa yli 20 vuotta. Hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan, missä temppelissä hän tällä hetkellä asui. Huoneesta löytyi myös olutpulloja. Huomioi TPN-media, munkkien ei tule juoda alkoholia monien muiden sääntöjen joukossa, mukaan lukien olla syömättä puolenpäivän jälkeen ennen seuraavan päivän aamua.

Munkki kielsi ensin juoneensa alkoholia, mutta myönsi myöhemmin asian sen jälkeen, kun ravintolan omistaja näytti CCTV-videota.

Läheisen temppelin apotti erotti hänet munkkikunnasta, koska hän rikkoi yhtä heidän tärkeimmistä säännöistään, ja häntä syytetään paikallisen ravintolan maksamattomasta laskusta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.