Thaimaan kansanterveysministeri ehdottaa virallisesti Covid-Centerille "Test and Go" -ohjelman jatkamisen lykkäämistä ainakin tammikuun loppuun.

Thaimaa-

  Anutin Charnvirakul, kansanterveysministeri ja varapääministeri, vahvisti tänä aamuna Thaimaan lehdistölle 3. tammikuuta 2022, että hän on ehdottanut kansanterveysministeriön (MOPH) puolesta "Test and Go" -ohjelman jatkamisen lykkäämistä. ” -ohjelma vähintään tammikuun loppuun asti, ja sen on tarkoitus arvioida Covid-19-tilannehallintakeskuksen eli CCSA:n arvioitavaksi huomenna 4. tammikuuta.

TPN huomauttaa, että tämä on tässä vaiheessa vain ehdotus, ei takuu, vaan se tapahtuu todennäköisesti tautien valvontaministeriön (DDC) ja MOPH:n huolenaiheiden vuoksi Omicron-tapausten lisääntymisestä Thaimaassa.

Test and Go on ohjelma, jonka avulla ulkomaalaiset pääsivät aiemmin 1. marraskuuta 2021 alkaen Thaimaahan nopeasti tietyin rajoituksin ja säännöin, kuten RT-PCR-testin läpäiseminen ja tulosten odottaminen pätevässä hotellissa. Tämä keskeytettiin Omicronin huolien vuoksi 21. joulukuuta. Määräys myös keskeytti kaikki "Sandbox"-ohjelmat paitsi Phuketin, joka on ohjelma, jonka avulla voi majoittua pätevässä hotellissa tietyillä provinsseilla ja alueilla samalla kun hänellä on vapaus vaeltaa paikallisella alueella säännöllisillä Covid-19-testeillä. Katso viiteartikkelimme alla:

Thaimaan hallitus keskeyttää "Thailand Pass" "Test & Go" -ohjelman Omicron-infektioiden estämiseksi, voimassa tänään

TPN-media huomauttaa, että Anutinin toteama jatkuva keskeytysehdotus ei saisi vaikuttaa henkilöihin, jotka on hyväksytty ohjelmaan ennen keskeytystä, vaikka ehtoja ja ehtoja voidaan ehdottaa, kuten mahdollisia katkaisupäiviä. Anutin viittasi myös erityisesti tammikuun 10. päivän rajoituspäivän käyttöönottoon Test and Go -palveluun saapuville, aiemmin keskusteltu aihe, josta on paljon kiistelty sosiaalisessa mediassa. Tämän ehdotuksen mukaan, jos joku saapuu sen jälkeen, hänen on suoritettava Phuket Sandbox tai karanteenissa tavallisten usean päivän karanteeniohjelmien mukaisesti. Jälleen, tämä päivämäärä tällä hetkellä on VAIN ehdotus.

Anutin sanoi, että ehdotus keskeyttämisen jatkamisesta oli "suojella maassa jo olevia ihmisiä ja tarjota mielenrauhaa".

TPN-media seuraa ehdotusta ja CCSA:n suunniteltuja kokouksia huolellisesti seuraavien päivien aikana ja toimittaa säännöllisesti päivityksiä. Jos haluat lisätietoja tämän viikon kokouksista, napsauta alla:

Tuleva viikko Thaimaassa ja Pattayassa uutisia: Thaimaan Covid Centerissä iso tapaaminen Omicronista, Test and Gosta, mahdollisista rajoituksista

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/