Thaimaan hallitus keskeyttää "Thailand Pass" "Test & Go" -ohjelman Omicron-infektioiden estämiseksi, voimassa tänään

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on pysäyttänyt uuden "Thailand Pass" -rekisteröinnin paitsi Alternative Quarantine ja Phuket Sandbox ja keskeyttänyt "Test & Go" -karanteenittoman matkailuohjelman kaikille kansainvälisille matkailijoille tänä iltana keskiyöllä.

Noin 90,000 XNUMX rekisteröityä saapunutta, jotka ovat jo ilmoittaneet aikomuksestaan ​​vierailla maassa, voivat jatkaa saapumistaan ​​maahan, mutta heidän on läpäistävä ylimääräiset terveystoimenpiteet ja ylimääräinen RT-PCR-testi seitsemäntenä saapumispäivänä sekä noudatettava tiukasti ministeriön antamia ohjeita. Kansanterveysviranomainen estääkseen Omicron-variantin tuontitapauksen Thaimaassa.

Uudenvuoden tapahtumia ja aktiviteetteja ei määrätä peruutettavaksi, mutta niiden on noudatettava kansanterveyden sääntöjä ja rajoituksia pääministeri Prayut Chan-O'Chan määräyksen mukaisesti.

CCSA:n yleiskomitea seuraa tiettävästi tiiviisti Omicron-levityksen tilannetta ja harkitsee toimenpiteitä uudelleen 4. tammikuuta.

Tämä on kehittyvä tarina ja sitä päivitetään sitä mukaa, kun lisätietoja julkaistaan. Annamme sinulle lisätietoja ja viralliset lausunnot mahdollisimman pian. Monet yksityiskohdat ja yksityiskohdat siitä, mitä saapuville tapahtuu, eivät ole vielä selvillä, ja eri hallitusten ministereiltä ja tiedottajilta on tullut ristiriitaisia ​​viestejä.

PÄIVITETTY klo 3.

Thaimaan hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonkongchana selvensi kabinettikomitean jälkeen, että "Thailand Pass" -järjestelmä on alun perin suljettu rekisteröintiä varten 22. joulukuuta 2021 ja 4. tammikuuta 2022 välisenä aikana. Loput 90,000 XNUMX järjestelmään rekisteröityä turistia voivat jatkaa vierailua Thaimaassa, mutta heidän on testattava toisella RT-PCR-testillä seitsemäntenä päivänä, joka on ilmainen, ja jatka karanteeni-/terveystoimenpiteitä. Katso päivitys alta.

Hän totesi myös, että hallitus ei sulkenut turistien saapumista Thaimaahan, koska Phuket Sandbox ja vaihtoehtoinen karanteeni toimivat edelleen normaalisti. Muiden alueiden hiekkalaatikoiden osalta uudet sisäänpääsyhakemukset on keskeytetty tänään keskiyöstä, mutta aiemmin haetut/hyväksytty sisäänpääsy voi saapua matkustajan alkuperäisen suunnitelman mukaan.

PÄIVITETTY klo 5. ulkoministeriöstä

Ulkoministeriön mukaan uudet toimenpiteet koskevat kaikkia Thailand Passin hakijoita heti. Hakijat, jotka on jo hyväksytty Thailand Passiin ja joilla on QR-koodi, voivat kirjoittaa alkuperäiseen hakimaansa suunnitelmaan.

Niiden, jotka eivät ole saaneet QR-koodiaan, on odotettava, että heidän Thaimaan passinsa harkitaan/hyväksytään. Hyväksyttyään he voivat saapua Thaimaahan rekisteröidyn järjestelmän mukaisesti.

Thailand Pass hyväksyy keskiyöstä alkaen vain uudet hakijat, jotka haluavat tulla Thaimaahan vaihtoehtoisen karanteenin (AQ) tai Phuket Sandboxin kautta.

Matkustajien, jotka saapuvat Thaimaahan Test and Go and Sandbox -ohjelman puitteissa, on suoritettava toinen COVID-2-testi RT-PCR-tekniikalla (ei ATK-itsetestillä) hallituksen määräämissä tiloissa ilman lisäkustannuksia seitsemäntenä päivänä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.