Reader Talkback: Mikä sinua huolestuttaa enemmän Thaimaassa, Covid-19:n saaminen tai mahdollinen pakkosairaala/hotellikaranteeni?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä lukijoiltamme seuraavan kysymyksen, joka on saanut inspiraationsa intensiivisistä keskusteluista sosiaalisessa mediassamme viime päivien aikana, kun "Omicron" alkaa vaikuttaa Pattayan alueelle ja Chonburin kuvernööri esitteli TÄMÄ uusi tilaus edellyttää nopeita Covid-19-testejä päästäkseen "ravintoloihin", jotka myyvät alkoholijuomia.

Mikä sinua huolestuttaa enemmän Thaimaassa, Covid-19:n saaminen tai mahdollinen pakkosairaala/hotellikaranteeni?

Tämän kysymyksen tausta:

Yksi suosituimmista kysymyksistämme on MITÄ TAPAHTUU, JOS TESTI ON POSITIIVINEN JA SE RAPORTOIDAAN VIRALLISESTI, esimerkiksi Covid-19-seulontapisteessä päästäksesi vaikkapa Treetownin markkinoille. Vaikka vastaus voi vaihdella joidenkin tekijöiden mukaan, yleensä sinut viedään ambulanssilla sairaalaan tai terveyskeskukseen, testataan uudelleen, ja jos positiivinen tulos, se arvioidaan useiden tekijöiden, kuten terveyden, iän, riskitilan tai jo olemassa olevan olosuhteet, rokotustilanne, oireet, vakuutus jne. Siinä vaiheessa sinut lähetetään yleensä joko sairaalaan, sairaalaan (karanteenikeskus/hotelli), eristyskeskukseen, kenttäsairaalaan tai jos olet ERITTÄIN onnekas, saat itseeristyksen . (Harvinainen Omicronin vuoksi Chonburissa.) Jos et ole Thaimaan kansalainen, tämä tapahtuu sinun tai vakuutuksesi kustannuksella. Päivien lukumäärä voi myös vaihdella joidenkin tekijöiden mukaan, mutta on yleensä noin 10-14.

  Tämä on herättänyt paljon huolta verkossa, joten haluamme tietää… pelkäätkö enemmän koronaviruksen tarttumista vai hallituksen politiikkaa?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/