Chonburin kuvernööri julkaisee myöhäisillan päivitetyt tilaukset Covid-19:n ja ruoka- ja juomapaikkojen ympärillä

Päivitys: Chonburin kuvernööri julkaisi uuden tilauksen myöhään eilen illalla juuri ennen puoltayötä erityisesti elintarvike- ja juomayrityksille, erityisesti niille, jotka myyvät alkoholia Pattayassa, Nongpruessa ja Banglamungissa.
-==-=-=-
Samanlainen tilaus, jonka lähetimme eilen, jonka voit lukea TÄÄLTÄ, seuraavat asiat on tapahduttava:
1. Koko henkilökunnan, mukaan lukien muusikot, esiintyjät, viihdyttäjät jne., on suoritettava nopea Covid19-antigeenitesti päivittäin.
-=-=-=-=
2. Kaikkien asiakkaiden, riippumatta tapahtumapaikan koosta ja asiakkaan rokotus- tai toipumistilasta, on suoritettava Covid-19-antigeenitesti 72 tunnin sisällä kuluvasta ajanjaksosta ruokaillakseen. Paikka voi järjestää testauksen paikan päällä tai hyväksyä päteviä testituloksia.
-=-=-==-=-
3. Jos tapahtumapaikka ei halua tai ei pysty täyttämään kahta ensimmäistä kohtaa, se on suljettava välittömästi, kunnes/jos rajoituksia lievennetään.
-=-=-=-=-=
EI ole viimeistä käyttöpäivää, tilaus on toistaiseksi voimassa.
Viitteeksi tilaus on thai-kielellä alla tai löytyy Chonburi PR Facebookista täältä.:
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/