Pattayan ja Banglamungin tapaukset lisääntyvät, 81 prosenttia äskettäin satunnaisesti testatuista infektioista on Omicron alueella, sanoo Chonburin huippulääkäri

Chonburi -

Chonburin johtavan kansanterveyslääkärin mukaan 19 prosenttia satunnaisesti testatuista viimeaikaisista Covid-19-tartunnoista on peräisin "Omicron-variantista" Pattayassa ja Banglamungissa, ja ne on löydetty alueella vahvistetuista Covid-XNUMX-tapauksista.

Chonburin maakunnan kansanterveyden apulaisjohtaja tohtori Wichai Tanasophon puhui thaimaalaisen lehdistön kanssa tänä aamuna 2. tammikuuta 2022 nopeasti kasvavasta Covid-19-luvuista Banglamungissa ja Pattayassa ja totesi seuraavaa: ”Monet vahvistettuja Covid-19-tapauksia löydettiin Banglamung äskettäin. Joulukuun 22 päivästä lähtiennd tartuntaprosentti on noussut nopeasti ja lisääntyy edelleen."

"Olemme tehneet säännöllisesti ennakoivia testauksia Pattayan suosituilla alueilla, joissa paljon ihmisiä kokoontuu, kuten Tree Town Market ja lähistöllä olevat tapahtumapaikat. Jotkut Tree Townissa vahvistetut tapaukset antoivat myös historian Pattaya Walking Streetillä ja muilla turistien ja paikallisten suosimilla alueilla. Tohtori Wichai selitti.

"Kuusikymmentäneljä tapauksesta 79:stä havaittiin Covid-19 Omicron -varianttiinfektiolla äskettäin vahvistettujen Covid-19-tapausten satunnaistesteistä. Tämä tarkoittaa, että yli 80 prosenttia Covid-19 Omicron -muunnostartunnoista löydettiin viimeaikaisista näytteistä, ja siitä on nopeasti tulossa merkittävä kanta Banglamungin ja Pattayan alueella, mikä myös selittää, miksi tapaukset ovat lisääntyneet alueella niin merkittävästi. Tohtori Wichai lisäsi.

"Banglamungilla on monia toimintoja, jotka ovat vaarassa saada nopeasti lisääntyvät infektiot, kuten jotkut ravintolat, jotka myyvät alkoholia monien asiakkaiden kanssa, erityisesti nuoremmilla asiakkailla, jotka ovat sosiaalisesti erittäin liikkuvia ja vierailevat monissa paikoissa yhden yön aikana. Nämä ravintolat avautuvat samalla tavalla kuin viihdepaikat, eivätkä "näytä" ruokapaikoilta, lisenssista riippumatta." Tohtori Wichai totesi.

"Meillä on (Katso alempaa) julkaisi uusia tilauksia kaikille ravintoloihin, erityisesti alkoholia myyville ravintoloille, jotka liittyvät vaatimuksiin henkilöstön JA asiakkaiden nopeasta Covid-19-testauksesta myöhään eilen illalla. Näitä on noudatettava tai paikka on suljettava, kunnes/jos sääntöjä kevennetään.” Dr. Wichai lisäsi viitaten uusiin Chonburi-määräyksiin, jotka on linkitetty tämän artikkelin alareunassa.

”Olemme syvästi huolissamme Pattayan ja Banglamungin tapausten nopeasti kasvavasta määrästä. Kyllä, melkein kaikki ne ovat hyvin lieviä tai oireettomia ja vaikuttavat pääasiassa nuoriin, terveisiin ihmisiin. Monet heistä ovat täysin rokotettuja. Haluamme kuitenkin tehdä kaikkemme "hidastaaksemme leviämistä" suojellaksemme sairaaloitamme, suojellaksemme haavoittuvia ihmisiä ja terveydenhuoltojärjestelmäämme. Meillä on jo nyt ongelmia, koska jyrkästi kasvava määrä potilaita etsii heille sairaaloita (karanteenikeskuksia). Tohtori Wichai päätti.

TPN-media huomauttaa, että useimmat Omicron-potilaat, jotka ovat puhuneet toimittajien kanssa sekä tohtori Wichai, totesivat, että useimmat uudet potilaat on lähetetty karanteenisairaaloihin tai vastaaviin paikkoihin tarttuvuuden vuoksi heidän terveydentilastaan ​​tai rokotuksistaan ​​​​riippumatta. Tila. Vaikka itseeristämistä joskus tarjotaan, tohtori Wichain mukaan monet tartunnan saaneista elävät useiden sukupolvien tai suurissa perheissä/ryhmissä, ja heidän eristäminen on tärkeää.

Tohtori Wichai suositteli myös, että jokainen, joka on äskettäin vieraillut alkoholia myyvissä paikoissa ja ollut tungosta, suorittaisi itselleen useita pika-antigeenitestejä ja eristäytyisi, kunnes tulokset ovat saatavilla vähintään viiden päivän ajan. Jos joku on myönteinen, hän rohkaisi heitä ottamaan yhteyttä kansanterveysosastoon ja olemaan yrittämättä, kuten hän sitä kutsui, piiloutua viranomaisilta ja toteamalla, että he halusivat vain auttaa.

Viiteartikkelit:

Thän Chonburi Department of Public Health ilmoitti 442 uutta ja vahvistettua Covid-19-tapauksia tänään ja yksi uusi kuolema, 2.

Virallisesti raportoituja tapauksia alkoholia myyvistä ravintoloista Pattayassa ja Banglamungissa, 14 tapausta

Banglamungin johtama Chonburi yli 300:lla ilmoittaa 442 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta ja yhdestä uudesta kuolemasta

Chonburin kuvernööri julkaisi uuden määräyksen myöhään eilen illalla juuri ennen puoltayötä erityisesti elintarvike- ja juomayrityksille, erityisesti niille, jotka myyvät alkoholia Pattayassa, Nongpruessa ja Banglamungissa.

Chonburin kuvernööri julkaisee myöhäisillan päivitetyt tilaukset Covid-19:n ja ruoka- ja juomapaikkojen ympärillä

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.