Lepää rauhassa Nong Fah Saille, Pattayan rakastetulle loukkaantuneelle norsunpoikalle

KUVA: 77kaoded/Amphon Sangkaew

Pattaya -

Loukkaantunut villinorsu, jonka epäillyt laittomat salametsästäjät ampuivat useita kertoja Chanthaburissa ja joutuivat ansaan ja joka oli voittanut Pattayassa useiden lukijoiden sydämet viime viikkoina Nong Nooch Gardensissa säännöllisesti uutisoitujen hänen toipumisestaan, nimeltä Nong Fah Sai. (Thaikielinen Clear Sky), menehtyi traagisesti 30. joulukuuta menehtyään aikaisempien vammojensa aiheuttamiin komplikaatioihin.

Ensinnäkin viitteenä aiemmat artikkelimme tästä aiheesta:

Loukkaantunut elefantinpoika, jonka kerrottiin kärsineen kymmenestä luotihaavasta ja juuttuneen ansaan Chanthaburissa, hoidettiin Pattayalla.

Loukkaantunut elefantinpoika, joka kärsi kymmenestä luotihaavasta ja on juuttunut ansaan, on nyt hoidossa Pattayalla

Loukkaantunut naarasnorsunpoikas oli toipumassa yli 10 luodin poistamisen jälkeen, joiden uskotaan aiheuttaneen laittomat salametsästäjät Chanthaburissa.

PÄIVITYS: Haavoittunut naarasnorsu, jonka salametsästäjät ampuivat ja jättivät kuolleeksi, toipuu Pattayassa useiden luotien poistooperaation jälkeen

Loukkaantunut naarasnorsu oli toipumassa ja onnellinen joulupäivänä (25. joulukuutath).

PÄIVITYS: Loukkaantunut norsuvauva Pattayassa iloisena joulupäivänä

National Parks Wildlife and Plants Conservation Departmentin Si Rachan toimiston johtaja Ruamsin Manajongprasert puhui TPN-median kanssa ja totesi: "Torstai-iltana (30. joulukuuta)th) Nong Fah Sai kärsi vakavasta ripulista ja hänen terveytensä alkoi heikentyä huomattavasti myöhään iltapäivällä odottamatta. Hän alkoi juoda vähemmän maitoa ja hänestä tuli hyvin heikko. Soitimme välittömästi kaikille parhaille eläinlääkäreillemme auttamaan häntä Nong Nooch Gardensissa.

”Meillä oli vain muutaman norsun maitoa ruokkimaan sitä. Yritimme löytää lisää norsunmaitoa, mutta se ei silti riittänyt. Elefantin maito on parempi kuin maitojauhe hänen ikäiselle norsulle." Ruamsin selitti.

"Olemme yrittäneet pelastaa hänen henkensä parhaamme mukaan huippueläinlääkäreiden kanssa sekä Nong Nooch Gardenista (jossa hän oli toipumassa) että lähialueilta, mutta lopulta hänet julistettiin traagisesti kuolleeksi. Hänen kuolinsyynsä todettiin ruoansulatuskanavan vajaatoiminnaksi. Olemme kaikki hyvin surullisia täällä, ja työ jatkuu löytääksemme niitä, jotka loukkasivat häntä Chanthaburissa. Ruamsin päätti.

Lepää rauhassa TPN-tiimin Nong Fah Saille.

KUVA: 77kaoded/Amphon Sangkaew

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.