Koh Samuin yrittäjät kehottavat Thaimaan hallitusta harkitsemaan uudelleen "Test&Go" -ohjelman keskeyttämistä, koska Samui ei ole "hiekkalaatikko"

Surat Thani -

Koh Samuin liikeyrittäjät vaativat Thaimaan hallitusta selittämään ja harkitsemaan uudelleen Test&Go-ohjelman välitöntä keskeyttämistä ja hiekkalaatikkoalueiden rajoittamista vain yhteen provinssiin, Phuketiin, mikä johti hotellihuoneiden peruuntumiseen ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa, jotka jo suunnittelivat vierailua maahan. .

Väliaikainen keskeyttäminen, joka on voimassa 21. joulukuuta - 4. tammikuuta (joka on vain Thaimaan hallituksen arviointipäivä, eikä tae kiellon kumoamisesta), alkoi yrittäjien mukaan vaikuttaa saaren hotellihuoneiden peruutuksiin. Lisäksi turisteilta on tullut kyselyitä siitä, miten Koh Samuille matkustaa ja miten matkustaessa, koska ilmoitus ei ollut selvä.

Paikalliset elinkeinonharjoittajat olivat aiemmin alkaneet ansaita lähes vakaalle tasolle maan avautuessa joutuessaan pyörittämään liiketoimintaansa, sillä ulkomaisia ​​turisteja ei ollut yli vuoteen. Hallituksen keskeyttämisilmoituksen myötä toimijat kuitenkin pelkäsivät, että se vaikuttaisi turistien päätökseen matkustaa ja vaikuttaisi jälleen heidän tuloihinsa.

Surat Thanin matkailuneuvoston puheenjohtaja Suparerk Thongsuk ilmaisi näkemyksensä, että tähän aikaan vuodesta monet ulkomaalaiset turistit vierailevat Thaimaassa pakenemaan kylmää ja "Test&Go" -ohjelma sujui hyvin maan uudelleen avaamisesta lähtien. Mutta jousitus vaikeuttaisi matkailijoiden käyntiä maassa ja toisen järjestelmän tutkimista uudelleen. Tämä aiheuttaisi heille myös korkeampia kustannuksia, koska heidän piti siirtyä karanteeniin Sandbox-järjestelmän mukaisesti, johon vain Phuket on oikeutettu. (Hiekkalaatikko on pohjimmiltaan ohjelma, jonka avulla voit yöpyä alueella vähintään seitsemän päivän ajan useilla Covid-19-testeillä, kun yövyt pätevissä hotelleissa. Ennen keskeytystä useat maakunnat olivat hiekkalaatikoita, joita kutsuttiin myös SINISIksi vyöhykkeiksi) Miksi Koh Samui ei ole tukikelpoinen alue, joka perustuu lähes kokonaan matkailuun?."

Hän totesi: "Haluamme viedä asian ulkoministeriön käsiteltäväksi yhteisymmärryksen luomiseksi ja selventämiseksi maassa vierailemisen keskeytyksestä ja menettelystä ulkomaisten vierailijoiden keskuudessa. Tältä osin Surat Thanin maakunnan matkailuneuvosto on myös toimittanut asian Provincial Covid-19 Centerille, jotta asia voidaan siirtää CCSA:n (Covid-19 Situation Administrationin keskus) käsiteltäväksi.

Aiemmin julkiset ja yksityiset matkailusektorit Chonburissa esittelivät viime viikolla myös työntösuunnitelman Chonburi, erityisesti Pattaya, liittymään "Sandbox"-projektiin majoittaakseen Phuketin kaltaisia ​​turisteja "Test&Go" -ohjelman peruttua. Suositus välitetään myös Covid-19-tilanteenhallinnan keskukselle (CCSA) jatkokäsittelyä varten. Lehdistöaikaan mennessä CCSA ei ole vastannut tähän ehdotukseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.