Kymmenet johtavat yritysjohtajat pyytävät Thaimaan Covid Center for Pattayalta lupaa toimia hiekkalaatikona Test and Go -ohjelman nykyisen keskeytyksen aikana

Chonburi -

Thaimaan kauppakamarin ja kauppahallituksen jäsenet isännöivät eilen 22. joulukuuta yleiskokouksen julkisen ja yksityisen sektorin sekä Chonburin (erityisesti Pattayan) ja Rayongin matkanjärjestäjien kanssa keskustellakseen ja vaihtaakseen näkemyksiä matkailun uudelleen avaamisesta ja viimeaikaisesta testi-, go- ja sandbox-ohjelmien keskeyttäminen Thaimaassa Phuketia lukuun ottamatta.

Puheenjohtaja Sanan Angubolkul totesi, että tämän tapaamisen tarkoituksena on jakaa ideoita, ongelmia ja suuntaviivoja matkailun mahdollisesti edistämiseksi pitäen samalla silmällä Omicronin tilannetta Chonburin/Pattayan ja Rayongin kansanterveys- ja matkailu- ja urheiluvirkailijoiden ja yrittäjien kanssa. Päätös esitellään Covid-19-tilanteenhallinnan keskuksen (CCSA) harkittavaksi.

Ampai Sakdanukulchit Sliwinski, joka toimii Chonburin matkailu- ja urheiluosastolla, paljasti, että maan uudelleen avaamisen jälkeen marraskuussa Chonburissa vieraili eniten ulkomaalaisia ​​turisteja Saksasta, jota seurasivat Englanti, Etelä-Korea, Yhdysvallat ja Venäjä.

Kun hallitus julisti Chonburin siniseksi (Business, Leisure, Ultimate Experience) pilottituristialueeksi, jossa alkoholia voitiin myydä pätevissä ravintoloissa 16. marraskuuta, rentoutumisen uskotaan synnyttävän matkailua maakunnassa sekä thaimaalaisille että ulkomaisille vierailijoille. hän lisäsi. Kaikki yritysjohtajat olivat yhtä mieltä siitä, että alkoholikiellon poistaminen ja laillisen myyntipaikan rajoitusten lieventäminen olivat kriittisiä alueen, erityisesti Pattayan, toipumisen kannalta matkailun kannalta. Yritysjohtajat totesivat, että viihdepaikkojen laillinen avaaminen mahdollisimman pian oli myös kriittinen toipumisen kannalta, mutta ymmärsivät Omicronin huolen.

Suuri huolenaihe nousi kuitenkin esille, kun hallitus on peruuttanut "Test & Go" -turistien tervetuliaisohjelman, myös Chonburissa. Siksi hän rohkaisi Thaimaan kauppakamaria painostamaan Chonburia, erityisesti Pattayan aluetta, liittymään "Sandbox"-projektiin Phuketin kaltaisten turistien majoittamiseksi, koska alueen hotellioperaattorit ja matkailukohteet ovat jo hyväksyttyjä SHA- ja SHA-Plus-standardien mukaisesti.

"Sairaalavuoteet riittävät tulevien Covid-19-tartuntojen varaan. Matkanjärjestäjät ja heidän työntekijänsä ovat jo täysin rokotettuja. Pattaya on lähes 90-prosenttisesti kaksoisrokotettu ja työskentelee nyt tehosterokotusohjelman parissa. Pattaya on vain 2 tunnin ajomatkan päässä Suvarnabhumin lentokentältä. Pattayalla ja Chonburilla on valtava määrä sairaaloita ja kapasiteettia. On monia sopivia syitä, jotka kaikin puolin auttavat matkailijoiden majoittumisessa”, Ampai ehdotti.

Kokouksen osallistujat, jotka edustavat liike-elämän etuja kaikilta aloilta, sopivat, että Pattayan pitäisi ainakin olla Sandbox-alue, vaikka Test and Go olisi keskeytetty. Tällä hetkellä, vain Phuket saa olla Sandbox-vyöhyke keskeytyksen aikana, josta kirjoitimme lisää täällä. Tapaamisen järjestäjät lähettävät suosituksen Center for Covid-19 Situation Administrationille eli CCSA:lle Bangkokissa jatkokäsittelyä varten, mutta korostivat, että Pattayan salliminen hiekkalaatikoksi oli kriittistä herkälle ja kehittyvälle paikallistaloudelle.

Lopullinen päätös, toteaa TPN, olisi perinteisesti varovaisen CCSA:n käsissä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.