Seahorse Ferry liikennöi nyt Sattahipista Songkhlaan – Video, galleria, kierros lautalla

KUVA: fb.theseahorseferryofficial

Sattahip –

Seahorse-lautta on nyt käytössä Sattahipista, Chonburin itäiseltä alueelta Songkhlaan, Thaimaan eteläiselle alueelle, ja palaa myös Sattahipiin. Yhdensuuntainen matka kestää noin 20 tuntia.

Ensinnäkin viitteenä aikaisempi kattavuutemme lautalla:

Lauttayhteys Chonburin itäiseltä alueelta Songkhlan eteläiselle alueelle palaa jälleen liikenteeseen aiempien Covid-19-pandemian aiheuttamien viivästysten jälkeen. Katso edellinen artikkelimme alla olevasta linkistä.

Päivitetty: Lauttayhteys Chonburista Songkhlaan käynnistetään virallisesti tässä kuussa

Reitti lähtee Chuk Sametin laiturilta Sattahipin alueella Chonburin maakunnassa ja saapuu Songkhlan satamaan. Alla on kuvia, videoita ja muuta tietoa, tiimimme koko galleria löytyy klikkaamalla tästä.

KUVA: fb.theseahorseferryofficial
KUVA: fb.theseahorseferryofficial
KUVA: fb.theseahorseferryofficial

Lautta voi kuljettaa ajoneuvoja, kuten moottoripyöriä, autoja ja kuorma-autoja. Myös lemmikkieläimet voidaan ottaa lautalle. Saatavilla on monia huonetyyppejä, joista on upeat merinäkymät.

KUVA: fb.theseahorseferryofficial
KUVA: fb.theseahorseferryofficial

Tiimimme kutsuttiin kiertämään Seahorse Ferryä (Blue Dolphin) viime viikolla (14. joulukuuta). Tämä video (thai kielellä, mutta sitä ei tarvita laivakierroksen katsomiseen) näyttää vierailun ja lautan.

Lisätietoja saat osoitteesta

https://www.facebook.com/fb.theseahorseferryofficial/

tai LINJA VIRALLINEN: @theseahorseferry

Tel 0858426021

Työaika klo 9-00

Saat lisätietoja thain kielellä napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

MERIHEVOSEN LÄHJÄ

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.