Päivitetty: Lauttayhteys Chonburista Songkhlaan käynnistetään virallisesti tässä kuussa

Chonburi -

Päivitys tähän artikkeliin, 10. marraskuuta 2021: "Sininen delfiini" alkaa ehdottomasti 15. marraskuuta Sattahipista Songkhlaan ja palaa Sattahipiin 17. päivänä ja jatkaa viikoittaista palvelua. kannattaa soittaa numeroon 0858426023 (Sattahip) tai 0858426021 (Songkhla). 

Viivästyminen 8. päivän purjehduksesta johtui osittain viime hetken peruutuksista ja tämän viikon erittäin korkeasta vuorovedestä, mikä aiheutti ramppien kulmat melko jyrkästi.

Matkustajat ovat sallittuja, vaikka neitsytmatkalla rajoitetaan määrää. Alukseen mahtuu 550 matkustajaa.. noudatamme Covid-19-määräyksiä, mikä tarkoittaa, että heidät tulee rokottaa tai saada negatiivinen antigeenitesti 72 tunnin sisällä ennen alukseen nousua. Olet enemmän kuin tervetullut vierailemaan aluksella Chuksametissa.

Alkuperäinen artikkeli:

Lauttayhteys itäiseltä Chonburin alueelta Songkhlan eteläiselle alueelle avataan virallisesti huomenna, 8., pitkän Covid-19-pandemian aiheuttaman viiveen jälkeen.

Aiemmin toukokuussa liikennöityä autolautta liikennöi Seahorse Ferries Company, joka osti kolmikerroksisen "Blue Dolphinin" Japanista 200 miljoonalla bahtilla.

Lautta kunnostettiin ja siihen mahtui nyt 586 matkustajaa*(Katso alla oleva päivitys saadaksesi tärkeän tiedotteen julkisista matkustajista), 80 kuorma-autoa ja 20 henkilöautoa. Se helpottaa myös matkustajia huoneilla, ravintolalla, viihdealueella ja aulassa.

Merenkulkuministeriön mukaan operaation käynnistämisen tavoitteena on mahdollisesti elvyttää Songkhlan ja Chonburin maakuntien matkailualaa ja kotimaista taloutta Covid-19-tilanteen aikana.

KUVA: INN News

Reitti lähtee Chuk Sametin laiturilta Chonburin maakunnan Sattahipin alueella maanantaina klo 2. ja saapuvat Songkhlan satamaan noin klo 00. tiistaina.

Yhdensuuntaisen matkan pituus on noin 330 merimailia (611 kilometriä) ja se kestää noin 20 tuntia, mikä on huomattavasti nopeammin kuin maantiekuljetus, joka kestää viranomaisten mukaan noin 1,130 23 kilometriä eli noin 24-XNUMX tuntia. TPN:n tiedotusvälineiden ajoajat näyttävät poikkeavan lukijaraporteista ja virallisista arvioista.

TPN-media huomauttaa kuitenkin, että tietyt Covid-19-rajoitukset ja -säännöt saattavat koskea matkaa, erityisesti Songkhlassa, joka on Thaimaan hallituksen luokittelema "syvän punainen" vyöhyke ja jossa on pakollinen yön yli tapahtuva ulkonaliikkumiskielto, samoin kuin monet muut. rajoituksia ja sääntöjä. Matkasta kiinnostuneiden kannattaa tiedustella vaatimuksia Chuk Sametin laiturin viranomaisilta.

PÄIVITYS: TPN-media on vahvistanut, että lauttaliikenteessä on todettu, että Covid-19:n vuoksi julkisia matkustajia EI päästetä lauttaliikenteeseen toistaiseksi ja nykyiset matkat ovat ensisijaisesti logistisia. Lähetämme päivityksen, kun tämä muuttuu.

KUVA: Prachachat

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/