Thaimaan pääministeri vierailee Etelä-Thaimaassa tänä aamuna, Chana-mielenosoittajat peruvat yön kokoontumisen

Etelä-Thaimaa -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha ja kansallisen turvallisuusneuvoston komitea vierailivat eteläisissä maakunnissa tänä aamuna 15. joulukuuta seuraamassa kansallisen turvallisuuden esityksiä rajoilla ja Covid-19-tilannetta.

Ryhmä saapui Wing Division 56:lle Khlong Hoi Khongin alueelle Songkhlassa noin kello 7. ennen matkaa Yalaan Covid-00-tilannepäivitysten tapaamiseen paikallisviranomaisten kanssa Valtioneuvoston keskusrakennuksessa.

Siellä tutustutaan myös eteläisten rajamaakuntien kehityksen etenemiseen tulevaisuudessa energiakasvin, karjan ja hedelmän alueina. Sitten heidän on määrä tarkkailla Crab Hatchery Learning Center -projektia Pattanissa.

ภาพประกอบข่าว
KUVA: Matichon

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että "Chana Rakthin" -verkoston edustajat pyysivät myös suoraa tapaamista pääministerin kanssa ja valmistautuivat toimittamaan kirjeen, jossa vastustetaan Songkhlan Chanan kaupunginosassa sijaitsevaa teollisuuspuistohanketta.

Samaan aikaan, verkoston jäseniä, jotka olivat leiriytyneet hallituksen talon ulkopuolella Bangkokissa ovat peruneet yön mielenosoituksen viime yönä ja palanneet jo kotikaupunkiinsa noin klo 7. tänä aamuna sen jälkeen kun ministerivaliokunta on suostunut lykkäämään teollisuusaluehanketta, kunnes strateginen ympäristöarviointi (SEA) on virallisesti suoritettu mielenosoittajien ehdotuksen mukaisesti.

Viivästys astuu voimaan välittömästi toistaiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.