"Ravintola" lähellä Bali Hai Pier -laituria tarkastettiin viidennen kerran väitetyn Covid-19-sääntöjen rikkomisen vuoksi

Pattaya -

Pattayan poliisi tarkasti "ravintolan" lähellä Bali Haita maanantai-iltana (13. joulukuutath) väitetystä alkoholin myynnistä ja ilman lupaa olemisesta, mikä on viides kerta, kun tälle tapahtumapaikalle on "ryöstetty" viime kuukausina.

Pattayan kaupungin poliisin tiimi tarkasti Sky Mountain -ravintolan ja -baarin, jossa useiden thaimaalaisten ja ulkomaisten asiakkaiden väitettiin nauttivan alkoholia elävän musiikin tahdissa, ja osalla ei ollut naamioita tai sosiaalinen etäisyys.

Tähän ravintolaan tehtiin ratsian neljä kertaa aiemmin Covid-19-rajoitusten viimeisten kuukausien aikana, Pattayan poliisi huomautti. Viimeksi ravintola oli määrätty väliaikaisesti suljettavaksi marraskuun loppuun asti, mutta sen jälkeen se sai avautua uudelleen.

Ravintolapäällikköä syytetään paikan laittomasta toiminnasta ja laittomasta alkoholin myynnistä, koska poliisin mukaan tapahtumapaikka ei tällä hetkellä täytä kaikkia laillisia vaatimuksia alkoholin myyntiin, kuten SHA+ (Safety and Health Administration -sertifikaatti), joka on Covid-vapaa ympäristö. , Thai Stop Covid Plus -sertifikaatti, asianmukainen sosiaalinen etäisyys ja muut vaatimukset. Asiakkaita ei sakotettu tai pidätetty, ja tilanne pysyi rauhallisena, sillä aiemmissa ratsioissa tälle tapahtumapaikalle asiakkaat yrittivät paeta mahdollisia sakkoja tai pidätyksiä pakenemalla mereen tai läheiseen metsään.

TPN-media huomauttaa, että tämä vierailu johtui osittain myös virusvideosta, jossa kerrotaan, että thaimaalaisen miehen kimppuun hyökättiin lähistöllä myöhään illalla tapahtuneen tappelun jälkeen viime viikonloppuna, vaikka oli epäselvää, tapahtuiko tappelu suoraan tapahtumapaikalla.

Pattayan poliisi ilmoitti tällä välin tarkastelevansa uudelleen ravintolan oikeudellista asemaa ja keskustelevansa jatkuvista asioista asianomaisten kaupungin ja maakunnan viranomaisten kanssa.

Viiteartikkelit aikaisemmista tätä tapahtumapaikkaa koskevista uutisista:

Poliisi teki viime kuussa ratsian Bali Hain lähellä sijaitsevaan ravintolaan, koska sen väitettiin myyneen alkoholia, vesipiippua ja rikkoneen Covid-19-tilauksia tapahtumapaikalla arviolta 100 ihmisen kanssa, jotka eivät olleet sosiaalisesti etäisyyttä, käyttäneet naamioita tai ryhtyneet muihin varotoimiin.

Pattayan poliisi teki ratsian ravintolaan lähellä Bali Haita neljättä kertaa alkoholin ja shishan epäillyn myynnin sekä Covid-19-sääntöjen rikkomisen vuoksi

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.