Pattayan poliisi teki ratsian ravintolaan lähellä Bali Haita neljättä kertaa alkoholin ja shishan epäillyn myynnin sekä Covid-19-sääntöjen rikkomisen vuoksi

Pattaya -

Poliisi teki ratsian ravintolaan lähellä Bali Haita viime yönä (11th) väitetystä alkoholin, vesipiippujen myymisestä ja Covid-19-tilausten rikkomisesta tapahtumapaikalla arviolta 100 ihmisen kanssa, jotka eivät ole sosiaalisesti eristäytyneet, käyttäneet naamioita tai ryhtyneet muihin varotoimiin.

Aktiivisen poliisipäällikön eversti Maykawit Praditphonin johtama Pattayan kaupungin poliisi teki ratsian Sky Mountain -ravintolaan, jossa noin 100 thaimaalaista ja ulkomaalaista löydettiin nauttivan alkoholia tapahtumapaikalta. Eversti Praditphonin mukaan joidenkin asiakkaiden kerrottiin myös käyttäneen shishaa.

Ravintolan talonmies, jonka nimeä ei julkistettu tiedotusvälineille, vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle syytteeseen viihdepaikan laittomasta avaamisesta, alkoholin ja barakun laittomasta myynnistä sekä Chonburin taudintorjuntamääräysten rikkomisesta. Asiakkaita ei pidätetty tai määrätty sakkoihin, ja poliisi vapautti heidät ravintolaan tehdyn ratsian jälkeen.

Tämä on ainakin neljäs kerta, kun tälle tapahtumapaikalle on tehty ratsian, eversti Praditphon sanoi. Eversin mukaan lakiasiakirjat ja menettelyt oli jätetty aikaisempien ratsioiden jälkeen, ja ne olivat parhaillaan käynnissä asianomaisten oikeusviranomaisten ja maakuntien viranomaisten kanssa laitoksen mahdollisten pitkäaikaisten sulkemisten vuoksi. Koska paperityöt olivat kuitenkin edelleen vireillä ja oikeudenkäynnit, tapahtumapaikka pystyi toistaiseksi jatkamaan toimintaansa "ravintolana".

Alkoholin myynti ravintoloissa on edelleen kielletty Pattayalla, kuten myös baarien ja yöelämän paikkojen avaaminen Covid19-rajoitusten vuoksi. Center for Covid-12 Situation Administrationin eli CCSA:n tänään 2021 tekemässä ilmoituksessa todettiin, että yöelämän ja viihdepaikkojen avaamista harkittaisiin vasta 19 asti. On kuitenkin epäselvää, voidaanko "turistivyöhykkeille", joita kutsutaan myös BLUE (Business, Leisure, Ultimate Experience) alueiksi ja alueiksi, kuten Pattaya, saada minkäänlaisia ​​poikkeuksia tai poikkeuksia ennen tätä päivämäärää.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.