PÄIVITYS: Yli 20 ulkomaalaista ja thaimaalaista uhria seuraa Pattayan pankin työntekijöiden petostapausta

Pattaya-

Yli 20 ulkomaalaista ja thaimaalaista uhria on seurannut Pattayan kaupungin poliisiasemalla tänä aamuna Pattayan alueen pankin konttorin apulaisjohtajan tapausta, mikä aiheutti heille merkittävien summien menettämisen väitettyjen petosten ja huijausten vuoksi.

Kerrataanpa ensin edellinen kattavuutemme tästä tarinasta:

Useat Pattayalla asuvat ulkomaalaiset ja heidän vaimonsa ovat jättäneet Pattayan poliisille ilmoituksen tämän vuoden helmikuussa ja syyttäneet Pattayan alueen pankin konttorin apulaisjohtajaa siitä, että he ovat menettäneet huomattavia rahasummia väitettyjen petosten ja huijausten vuoksi.

Useat Pattayan asukkaat jättävät Pattayan poliisille ilmoituksen, jossa he syyttävät paikallista apulaispankinjohtajaa miljoonien bahtien arvoisista petoksista

Pankin pääkonttori, jossa apulaisjohtaja työskenteli, teki myös Pattayan poliisille ilmoituksen, jossa todettiin, että pankin konttorin apulaispäällikkö joutui tämän vuoden helmikuussa vankilaan tärkeiden ja omistusoikeudellisten pankkiasiakirjojen väitetystä tuhoamisesta.

Tänään (9th), yli 20 ulkomaalaista ja thaimaalaista uhria asianajajineen tapasi Pattayan kaupungin uuden poliisipäällikön eversti Khunlachart Kunlachain.

Yksi uhrien asianajaja esitteli lehdistölle, kun Tom kertoi Pattaya Newsille: "Tämän tapauksen parissa on tehty melkein vuosi ja yritetty saada taloudellinen ratkaisu tämän rikoksen uhreille. Olemme yrittäneet toistuvasti ottaa yhteyttä pankkiin, mutta pankin konttori ei ole antanut meille päivityksiä tai vahvoja päätöksiä. ”

Ennen kuin jatkamme, videoversio tästä tarinasta niille, jotka haluavat, on tässä:

Eversti Kunlachart sanoi: "Minun on tarkasteltava tämä tapaus uudelleen, koska olen uusi täällä. Kokoamme tätä tapausta varten erityisen tutkintatiimimme ja otamme yhteyttä myös pankkiin. Lupaamme käyttää jokaista lakia tämän tapauksen saattamiseksi päätökseen ja auttaaksemme uhreja saamaan rahansa takaisin."

Uhrit kertoivat eversti Kunlachartille, kuten he tekivät aikaisemman poliisipäällikön kanssa, kuten kuvattiin edellisessä artikkelissamme tästä tapauksesta, että epäilty, Mr. Chaiyasit Sappermpoon, joka työskenteli Keski-Pattayan pankin konttorissa Central Klangissa, väitettiin huijanneen heitä sijoituksiin. . Jotkut väittävät menettäneensä kaiken pankkitileillä olevan rahan, kun taas jotkut ovat menettäneet vaihtelevia määriä. Jotkut väittävät, että epäilty on vaarantanut koko eläkesäästönsä.

Epäilty petos paljastui, kun jotkut petoksen väitetyt uhrit menivät eri pankkikonttoreihin ja heillä oli ongelmia tilikirjan kanssa, kun pankin henkilökunta ilmoitti, että erilaiset kuitit tai talletukset olivat väärennettyjä, vanhentuneita tai virheellisiä eivätkä vastanneet heidän tilisaldoaan. Tässä vaiheessa uhrit ilmoittivat ylimmälle pankin johdolle, joka ilmoitti aloittaneensa tutkinnan, mutta se vie aikaa. Uhrit alkoivat verkostoitua toistensa kanssa saatuaan lisätietoja tilanteesta ja tekivät ilmoituksen poliisille.

Kuten asianajaja Tom totesi, on kulunut vuosi, kymmenen kuukautta viimeisistä tapaamisista eversti Kunlachartin edeltäjän kanssa, eikä uhrien asianajajien mukaan ole tapahtunut merkittävää edistystä pankista tai poliisista. auttaa uhreja saamaan takaisin menetetyt varat.

Asianomaisen pankin nimi, toteaa TPN-media, on virallisesti salattu tutkintaviranomaisten pyynnöstä, koska asiaa tutkitaan edelleen aktiivisesti, mutta Pattayan kaupungin poliisi on myös jatkanut ihmisten rohkaisua, jotka uskoivat, että Mr. Chaisit Sappermpoon tai pyysi häntä käsittelemään heidän tiliään henkilökohtaisesti ottaakseen heihin yhteyttä välittömästi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.