Useat Pattayan asukkaat jättävät Pattayan poliisille ilmoituksen, jossa he syyttävät paikallista apulaispankinjohtajaa miljoonien bahtien arvoisista petoksista

Pattaya-

Useat Pattayalla asuvat ulkomaalaiset ja heidän vaimonsa ovat jättäneet Pattayan poliisille ilmoituksen kuluneen viikon aikana ja syyttäneet Pattayan alueen pankin konttorin apulaisjohtajaa siitä, että he ovat menettäneet huomattavia rahasummia väitettyjen petosten ja huijausten vuoksi.

Ulkomaalaiset uhrit thaimaalaisen vaimoineen tapasivat Pattayan kaupungin poliisipäällikön eversti Pisit Poonsapin tänään (2. helmikuuta)nd) mukana tulevan lehdistön kanssa.

Uhrit kertoivat poliisille, että epäilty, Mr. Chaiyasit Sappermpoon, joka työskenteli Keski-Pattayan pankin konttorissa Central Klangissa, väitettiin huijanneen heitä sijoituksiin. Jotkut väittävät menettäneensä kaiken pankkitileillä olevan rahan, kun taas jotkut ovat menettäneet vaihtelevia määriä. Jotkut väittävät, että epäilty on vaarantanut koko eläkesäästönsä.

Ongelma havaittiin, kun jotkut petoksen väitetyt uhrit menivät eri pankkikonttoreihin ja heillä oli ongelmia tilikirjan kanssa, kun pankin henkilökunta ilmoitti, että useat kuitit tai talletukset olivat väärennettyjä, vanhentuneita tai virheellisiä eivätkä vastanneet heidän tilisaldoaan. Tässä vaiheessa uhrit ilmoittivat ylimmälle pankin johdolle, joka ilmoitti aloittaneensa tutkinnan, mutta se vie aikaa. Uhrit alkoivat verkostoitua toistensa kanssa saatuaan lisätietoja tilanteesta ja tekivät ilmoituksen poliisille.

Tämänpäiväinen kokous ja tapausta koskeva julkinen ilmoitus oli tulosta päivien tutkimuksesta Pattayan poliisin mukaan, joka myös huomautti, että uhrien määrä voi olla paljon suurempi kuin tällä hetkellä raportoitu.

Jotkut ulkomaalaiset uhrit huijattiin myös tekemään korkeakorkoisia sijoituksia, minkä seurauksena he menettivät huomattavia rahasummia.

Eversti Pisit kertoi kokoukselle ja The Pattaya Newsille: "Pankin ylin johto oli jo jättänyt kanteen ja valituksen tapauksesta epäillyn pidättämiseksi. Hän on ollut vankilassa jonkin aikaa, ja häneltä on äskettäin evätty takuita. Hän on pidätettynä Pattayan alueella, kun jatkamme todisteiden keräämistä. Pankin valitus oli, että epäilty käytti vanhentuneita versioita kirjasta ja asiakirjoista pankin politiikkaa vastaan ​​sen sijaan, että olisi tuhonnut niitä.

Pankin nimi on virallisesti salattu tutkintaviranomaisten pyynnöstä, koska asiaa tutkitaan parhaillaan. Tässä vaiheessa on epäselvää, johtaako tutkinta uhrien väitettyjen menetysten palauttamiseen, mutta eversti Pisit kuitenkin vakuutti uhrijoukolle, että kaikki mahdolliset toimet ryhdyttiin asian ratkaisemiseksi ja epäillyn turvaamiseksi, jos se todistetaan. syyllinen tuomioistuimessa, saatetaan vastuuseen.

Pattaya News on nähnyt useita poliisiraportteja useiden viime päivien aikana uhreilta, mutta se ei kuitenkaan voinut julkaista tarinaa ennen kuin Pattayan poliisi ja pankki ovat saaneet päätökseen alkuperäisen tutkimuksensa ja toimittaneet lehdistölle täydellisemmän tarinan tapauksesta.

Pattayan kaupungin poliisi rohkaisi myös ihmisiä, jotka uskoivat Chaisit Sappermpoonin huijanneensa heitä tai pyysivät häntä käsittelemään tiliään henkilökohtaisesti, ottamaan heihin välittömästi yhteyttä.

Annamme säännöllisesti päivityksiä tästä tarinasta joko Pattayan poliisin, pankin virkamiesten tai oikeusjärjestelmän toimittamana.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.75 (8 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.