Thai Hotels Association kehottaa Thaimaan hallitusta olemaan sulkematta rajoja tai sulkemasta rajoituksia Omicron-infektioiden estämiseksi

Marisa Sukosol Nunbhakdi

Bangkok -

Thaimaan hotelliliiton puheenjohtaja Marisa Sukosol Nunbhakdi vetosi Thaimaan hallitukseen, ettei se sulkisi tai sulje rajoja, koska hänen mukaansa matkailu- ja ravintola-ala on umpikujassa.

Hän totesi Associated Pressille tänä iltapäivänä, 6. joulukuuta 2021, että hotelli- ja matkailuala kehotti hallitusta olemaan toteuttamatta uudelleen sulkemisia, yritysten sulkemisia tai rajojen sulkemisia maassa. sen jälkeen, kun ensimmäinen tunnettu Omicron-variantin tapaus ilmoitettiin Thaimaassa sunnuntaina koska heidän liiketoimintansa ei ole vielä täysin elpynyt sen jälkeen, kun maa avattiin uudelleen 1. marraskuuta.

”Jos toinen maa on suljettu, hotelli- ja matkailuala ei ehkä enää pysty käsittelemään sitä. Maan avautuminen 1. on antanut meille toivoa, joten pyydämme hallitusta olemaan sulkematta maata uudelleen ja ryhtymään ennaltaehkäiseviin toimiin ja ryhtymään konkreettisiin ratkaisuihin, joissa ei rangaista yrityksiä tai ravintola-alaa. "Marisa sanoi.

Presidentti jatkoi edelleen, että ala on aina tehnyt hyvää yhteistyötä maan avaussuunnitelmassa ja noudattanut hallituksen ohjeita ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä koko ajan jatkaakseen liiketoimintaansa tehokkaasti Covid-19:n leviämisen alla.

Elinkeinoelämä tarvitsee kuitenkin myös 1-2 viikon sisällä hallitukselta lisäselvityksiä Omicron-variantin yksityiskohdista ja siitä, kuinka nopea ja vakava variantti on, ja voisivatko nykyiset Covid-19-rokotteet tehokkaasti estää vakavia infektioita. sairaalahoitoja tai kuolemantapauksia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.