Hua Hin antaa luvan myydä alkoholia pätevissä ravintoloissa yrityksen omistajan viikkojen pyyntöjen jälkeen

Prachuap Khiri Khan –

Kaksi osapiiriä Prachuap Khiri Khanin maakunnissa hyväksyttiin alkoholijuomien myyntiin ja juomiin pätevissä ravintoloissa, maakunnan tartuntatautikomitean 1. joulukuuta antaman ilmoituksen mukaan.

Osapiirit ovat Hua Hin ja Nong Gae, jotka sijaitsevat Hua Hinin alueen "sinisellä vyöhykkeellä".

Alla olevan virallisen tiedotteen mukaan paikalliset SHA-sertifikaatit omaavat ravintolat saavat tarjota asiakkailleen alkoholijuomia klo 10 asti. Laitosten on tiukasti noudatettava Covid-Free Setting -sääntöjä ja muita maakuntakomitean antamia ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä Covid-00 Coronaviruksen leviämisen estämiseksi.

TPN Media huomautti, että tämä on jo kolmas hyväksyntä alkoholin juomiselle tietyillä turistipilottimaakuntien alueilla toistaiseksi tällä viikolla. Chonburi, joka sisältää Pattayan/Sattahipin/Koh Larnin turistialueet ja osia Si Rachasta, ei ole vieläkään saanut lupaa lehdistön aikaan huolimatta paikallisten yritysten omistajien viikkoja kestäneistä protesteista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.