Muang Ayutthayan alue on nyt listattu "siniseksi vyöhykkeeksi", CCSA sallii alkoholin myynnin ja juomisen ravintoloissa klo 9 asti.

Ayutthaya -

Center for Coronavirus Situation Administration (CCSA) myönsi Muang Phra Nakhon Si Ayutthayan piirille luvan alkoholin myyntiin ja juomiseen ravintoloissa klo 9 asti tästä joulukuusta alkaen.

Kuvernööri Weerachai Nakmas kertoi Associated Pressille tänään, että CCSA on hyväksynyt Muangin piirin sulkemisen poispääministeri Prayut Chan-O'Chan allekirjoittamat rajavalvotut alueet tai punaisen vyöhykkeen maakunnat ja alue mukaan lukien sinisen vyöhykkeen turistilentoalueet.

Tämä on johtanut ennaltaehkäisevien toimenpiteiden keventymiseen, mukaan lukien alkoholijuomien myynti ja juominen ravintoloissa. Turistit ja paikalliset asiakkaat voivat nauttia palvelusta klo 9 asti.

"Alkoholin juominen alueella on sallittua klo 9 asti. Kaikkien pätevien ravintoloiden on kuitenkin jatkossakin noudatettava tiukasti sääntöjä ja muita ehkäiseviä toimenpiteitä, jotta tartuntatilanne saadaan hallintaan vakaalla tahdilla. Viranomaiset kävivät myös aika ajoin valvomassa aluetta, toimivatko tapahtumapaikat hyvin yhteistyössä, Weerachai painotti.

Sillä välin Chonburi, Pattayan koti, julkaisi uudet säännöt myös tänään, mutta ei sallinut alkoholin tarjoilua Pattayassa, maakunnan sininen alue (yhdessä Sattahipin kanssa) huolimatta yritysten omistajien, poliitikkojen ja matkailujärjestöjen viikkojen vetoomuksista ja vastalauseista. Mitään erityistä syytä kiellon pitämiselle ei kerrottu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.