Väitetty aseellinen kultaryöstö Khon Kaenin ostoskeskuksessa pidätettiin Pathum Thanissa, paikallinen poliisi raportoi

Khon Kaen - 

Epäilty etsittiin tunkeutumisesta ja kultakaulakorujen varastamisesta tavaratalossa lauantaina pidätettiin Pathum Thanissa, paikallinen poliisi raportoi tänään 25. marraskuuta.

Järkyttävä tapaus sattui lauantai-iltana, kun tuntematon ampuja lähestyi Khon Kaenin Central Plaza -tavaratalon toisessa kerroksessa sijaitsevaa kultakauppaa varastaen useita kalliita kultakoruja.

Paikallinen poliisi ilmoitti, että viikonloppuna laajennettu tutkinta oli johtanut epäillyn varkaan tunnistamiseen, joka oli kuulemma paennut pohjoisesta maakunnasta Pathum Thanin maakuntaan Thaimaan keskiosassa. Epäilty, jonka nimeä poliisi ei julkistanut, on nyt viety takaisin tutkittavaksi Khon Kaenin maakunnassa.

Alkututkinnan mukaan hän tunnusti viranomaisille rikoksensa ja perusteli tarvitsevansa rahaa nettipelaamisen velan takia. Hän päätti ostaa ampuma-aseen verkosta ennen kuin teki ryöstön ja pakeni mahdollisesta pidätyksestä Pathum Thanille.

TPN-media antaa lisätietoja, kun lainvalvontaviranomaiset julkaisevat ne. Alkuperäinen rikos levisi sosiaalisessa mediassa suurelta osin siitä syystä, että varkaalla oli "Why So Serious" -jokeripaita, eikä häntä huomattu, kun hän ensimmäisen kerran ryösti kultaliikkeen kiireisten kauppiaiden toimesta muiden asiakkaiden kanssa, kunnes hän ampui varoituslaukauksen ilmaan. .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.