50,000 XNUMX bahtin palkkio julkistettiin tiedoista, jotka johtivat aseellisen kultakaupan ryöstön pidättämiseen Khon Kaenin tavaratalossa lauantai-iltana

Khon Kaen -

Khon Kaenin poliisi ilmoitti 50,000 20 bahtin palkkiosta tiedoista, jotka johtavat miehen pidättämiseen, jonka kerrotaan olevan aseistautunut ja ryöstetty kultaliikkeestä Khon Kaenin tavaratalossa eilen illalla XNUMX. marraskuuta.

7 alkaen. Lauantaina turvamateriaali tallensi aseistetun miehen, joka oli pukeutunut valkoiseen t-paitaan, jossa lukee Why So Serious, farkut ja peitti kasvonsa mustalla hupulla, lähestyvän kultakauppaa, joka sijaitsee Central Plazan tavaratalon toisessa kerroksessa Mueang Khonissa. Kaenin piiri.

Ammuskelijan nähtiin pitelevän ampuma-asetta ja osoittavan sitä ylöspäin ennen kuin hänen kerrottiin ampuvan yhden laukauksen, mikä sai asiakkaat ja työntekijät, jotka olivat aiemmin olleet huolissaan myynnistä ja jotka eivät olleet huomanneet epäiltyä, pakenemaan välittömästi paikalta paniikkiin. Tämän jälkeen mies hyppäsi tiskin yli ja nappasi kultakoruja hyllyistä ennen kuin ampui toisen laukauksen tyhjentääkseen pakoreittinsä ja juoksi karkuun. Kukaan ei loukkaantunut ryöstön aikana.

Hänet vangittiin toisesta CCTV:stä, joka oli matkalla kaupungin pilarin suuntaan. Tavaratalo tiedotti pian, että tilanne oli palautunut normaaliksi poliisitutkinnan alaisena.

Poliisi kenraalimajuri Noppakao Somanat, Khon Kaenin maakunnan poliisin komentaja, kertoi toimittajille tänään, 21. marraskuuta, että epäilty otettiin kiinni paikalliselta torilta ja vietiin kuulusteluun. Viranomaisilla ei kuitenkaan ollut riittävästi todisteita tunnistaakseen hänet epäillyksi varkaaksi, ja mies vapautettiin, vaikka DNA-näytteitä otettiinkin.

Siksi tutkintaa jatkettiin etsimällä jopa 50,000 XNUMX bahtia palkkiota niille, jotka toimittavat tietoja ja johtolankoja, jotka paljastavat epäillyn asianomaisille viranomaisille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.