Reader Talkback: Kannattaisitko Covid-19-tarkastuspistealueita (kuten Khaosan Roadilla Bangkokissa), jotta osa Pattayan yöelämästä avattaisiin pian uudelleen?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä lukijoiltamme seuraavan kysymyksen, joka johtuu yritysten omistajien ja lukijoiden jatkuvasta turhautumisesta Pattayalla, koska se on "kuiva vyöhyke", kun taas Bangkok, Phuket ja muut sallivat "ravintoloiden" tarjoilla alkoholia jälleen.

Kysymyksemme:

Kannattaisitko Covid-19-tarkastuspistealueita (kuten Khaosan Roadilla Bangkokissa), jotta osa Pattayan yöelämästä voisi avautua uudelleen?

Tämän kysymyksen tausta:

Pattaya jää, huolimatta monien yritysten omistajien parhaista ponnisteluista, alkoholin myynti kielletty jopa ravintoloissa. Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA ilmoitti viime viikolla, että baarit, viihde ja yöelämä pysyisivät laillisesti suljettuina ainakin tammikuun puoliväliin saakka, mikä tuottaa pettymyksen monille yritysten omistajille, ex-patseille ja turisteille.

Todellisuudessa CCSA on kuitenkin laillisesti antanut useille alueille, kuten Bangkokille, Phuketille, Koh Samuille, Krabille ja muutamalle muulle luvan avata ravintoloita uudelleen alkoholia varten. Säännöt vaihtelevat provinssin ja alueen mukaan. Tämä on johtanut siihen, että monista "baareista" on tullut "ravintoloita", jotka tarjoavat ehkä siruja tai kanankimpuja tai toimitusruokaa, ja paikallisviranomaiset ovat sallineet ne avata ilman täydellisiä ravintolalupia, koska ne ovat läpäisseet arvioinnit, kuten Thai Stop Covid-19 Plus -arvioinnin. . Tämä on saanut Bangla Roadin ja Khaosanin kaltaiset alueet heräämään henkiin sosiaalisessa mediassa ja Youtubessa laajalti jaetuilla videoilla ja valokuvilla, mikä on edelleen turhauttanut Pattayan omistajia, jotka eivät voi avata missään muodossa baari- tai ravintolaomistajina, jotka eivät laillisesti voi myydä lasillista viiniä illallisen kanssa kuten Bangkokissa tai Phang-ngassa.

Pattaya, joka on luultavasti yksi maan tunnetuimmista yöelämän ja viihdealueista, tarjoaa edelleen yritysten omistajilta ehdotuksia niiden avaamiseksi. Chonburi on myös kansanterveysministeriön mukaan Thaimaan kolmanneksi rokotetuin paikka, ja Pattayan pormestarin Sonthaya Khunplumen mukaan Pattaya yksittäin on lähes 90-prosenttisesti täysin rokotettu.

Eräs Pattayan tärkeimpien teiden ja alueiden ehdottama suunnitelma on se, mitä Khaosan Road tekee parhaillaan Bangkokissa. Mikä on ehdotus? Hyvä että kysyit!

Yksinkertaisesti sanottuna tie on rajoitettu vain tiettyihin sisään- ja poistumispisteisiin. Näissä kohdissa henkilökunta tarkistaa rokotteen tilan. Jos henkilö on täysin rokotettu Covid-19-virusta vastaan ​​todisteineen, hän voi tulla kadulle. Jos joku ei ole rokotettu, hän voi tehdä Covid-19 ATK -pikatestin 100 bahtilla. Jos tyhjennetään, he voivat mennä nauttimaan baareista ja kaduista. Jos tulos on positiivinen, ambulanssi on valmiustilassa matkaa varten sairaalaan, sillä Thaimaassa jokainen positiivinen, myös rokotettu ja täysin oireeton, on asetettava karanteeniin useilla eri vaihtoehdoilla alueesta riippuen. Jokaisen auki olevan yrityksen on suljettava tiettyinä aikoina, ja sen on myös läpäistävä Thai Stop Covid Plus -arvioinnit, jotka edellyttävät koko henkilöstön rokottamista ja joitain muita toimenpiteitä, mutta eivät niin tiukkoja kuin SHA:n (Safety and Health Administration) hyväksyntä tai "oikea" ravintola. lisenssit.

Hyväksytkö tämän, jos Pattaya, vaikka vain väliaikaisesti, sallisi tiettyjen alueiden avautua laillisesti jälleen? Mitä mieltä olet tästä järjestelmästä? Millä aloilla tämä suunnitelma voisi mielestäsi toimia? Mitkä ovat tällaisen idean positiiviset ja negatiiviset puolet, kun otetaan huomioon, että toistaiseksi Bangkokissa sijaitseva Khaosan Road näyttää onnistuneen hyvin suunnitelman ja poikkeuksen kanssa?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/