PÄIVITYS: Lomakohde Koh Larnilla, jossa nuori nainen löydettiin mystisesti kuolleena, sillä ei väitetysti ollut rakennuslupaa, sanoo Pattayan kaupungin insinööri

KUVA: Rak Siam News

Koh Larn-

Pattaya Cityssä työskentelevän tunnetun rakennusinsinöörin mukaan Koh Larnin lomakeskuksella, josta nuori nainen löydettiin kuolleena aiemmin tässä kuussa mysteerisissä olosuhteissa, ei väitetty ollut rakennuslupaa.

Kyseinen lomakeskus on ollut avoinna vuoden, insinööri sanoi, mutta on nyt ainakin väliaikaisesti suljettu nuoren naisen kuolemantutkinnan vuoksi.

Ensinnäkin viitteenä aiemmat artikkelimme tästä tarinasta:

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin alkuperäisestä tapauksesta lomakeskuksessa lähellä Sangwan Beachia Koh Larnilla viime viikolla. Lomakeskuksen nimi on kuitenkin salattu odotettaessa Pattayan kaupungin poliisin lisätutkimuksia.

26-vuotias nainen löydettiin kuolleena lomakeskuksesta Koh Larnilla, kuolemaa tutkitaan

Koh Larnin lomakeskuksesta viime viikolla kuolleena löydetyn nuoren naisen perhe, joka tunnetaan nimellä "Nong Film", uskoo mahdollisen kaasuvuodon tai savun aiheuttaneen hänen kuolemansa.

PÄIVITYS: Koh Larnin lomakeskuksesta kuolleena löydetyn nuoren naisen perhe uskoo, että kaasuvuoto tai savu lomakeskuksessa johtaa kuolemaan

Nyt päivitykseemme:

Torstaina (11th), Pattayan kaupungin poliisi, Ph.D Eakkapot Tantrapiwat, opettaja King Mongkutin teknillisen yliopiston konetekniikan osastolta, ja Kreangsak Kongkaew, rakennusinsinööri Pattayan kaupungista, tarkastivat lomakeskuksen vastauksena syytöksiin uhrin perhe, kuten yllä olevista viiteartikkeleista näkyy.

Ph.D. Eakkapot kertoi TPN-medialle: "Huoneesta ei löytynyt lopullisia merkkejä kaasuvuodosta. Kuitenkin, kun vedenlämmitin käynnistettiin, havaitsimme lievää happihäviötä lomakeskuksen huoneessa, joka on asennettu kannettaviin koteloihin."

"Tässä vaiheessa emme vieläkään voi tunnistaa, voivatko vedenlämmitin ja hapen menetys mahdollisesti johtaa hänen kuolemaansa. Vedenlämmitin vietiin takaisin Bangkokiin ja asiaankuuluville asiantuntijoille lisätarkastuksia varten.

Herra Kreangsak kertoi TPN-medialle: "Lomakeskus on ollut avoinna vuoden ajan. Emme löytäneet Pattaya Citystä myönnettyä asianmukaista rakennuslupaa lomakeskukselle. Lisäksi lomakeskuksen sisällä käytetty sähköjärjestelmä ei täytä asianmukaista lakisääteistä tasoa.

KUVA: Rak Siam News

"Lomakeskus on nyt määrätty väliaikaisesti suljetuksi, kun tutkimuksemme jatkuu", Kreangsak päätti.

TPN-media huomauttaa, että lomakeskusta vastaan ​​ei ole tällä hetkellä nostettu oikeudellisia syytteitä ja Pattayan kaupungin poliisin mukaan omistajat ovat olleet täysin yhteistyössä tutkinnan kanssa.

KUVA: Rak Siam News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.