PÄIVITYS: Koh Larnin lomakeskuksesta kuolleena löydetyn nuoren naisen perhe uskoo, että kaasuvuoto tai savu lomakeskuksessa johtaa kuolemaan

Koh Larn -

Koh Larnin lomakeskuksesta viime viikolla kuolleena löydetyn nuoren naisen perhe, joka tunnetaan nimellä "Nong Film", uskoo mahdollisen kaasuvuodon tai savun aiheuttaneen hänen kuolemansa. Perhe kiistää eri viranomaisten lausunnot, joiden mukaan nainen olisi juonut alkoholia tai käyttänyt laittomia huumeita, jotka olisivat johtaneet hänen kuolemaansa.

Ensinnäkin viittauksena aiempaan uutisomme tästä tarinasta:

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin alkuperäisestä tapauksesta lomakeskuksessa lähellä Sangwan Beachia Koh Larnilla viime viikolla. Lomakeskuksen nimi on kuitenkin salattu odotettaessa Pattayan kaupungin poliisin lisätutkimuksia.

26-vuotias nainen löydettiin kuolleena lomakeskuksesta Koh Larnilla, kuolemaa tutkitaan

Nattawut, 34, Nong Filmin sukulainen, kertoi Thaimaan lehdistölle viime viikonloppuna: "Kaikki kolme eivät pidä alkoholin juomisesta. He eivät myöskään käytä laittomia huumeita (mukaan lukien hänen poikaystävänsä ja naisystävänsä). Varsinkin Nong Film, hän oli ahkera nainen. En usko lainvalvontaviranomaisten kertomuksiin, että he olisivat olleet runsaassa alkoholissa ennen tapahtumaa.

"Tässä vaiheessa lääkärit totesivat alun perin hänen kuolinsyyksi verenkierto- ja hengityselinten vajaatoiminnan. Täydellinen ruumiinavaustulos julkaistaan ​​kuitenkin myöhemmin noin kuukauden kuluttua. Nattawut jatkoi.

”Me (kuolleen perhe) olemme uteliaita lomakeskuksesta, koska se on suljettu paikka, jossa ei näytä olevan ilmavirtaa. Kylpyhuoneen vedenlämmitin näytti olevan kytkettynä kaasuventtiileihin, joissa olisi voinut olla ongelmia."

”Jos kaasuvuoto tai jotain paloi lähistöllä, se ei eroa mitenkään auton tai huoneen sisällä olevasta liesituulettimesta. Teemme yhteistyötä oikeudellisen avun ja lainvalvontaviranomaisten kanssa saadaksemme täydellisen tutkimuksen saadaksemme asian ytimeen." Nattawut päätti.

Lomakeskus, jonka nimi pysyy salassa Thaimaan lain ja meneillään olevan tutkinnan vuoksi, ei ole lehdistöaikaan mennessä antanut virallista lausuntoa kuolemasta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.