50-vuotias mies pidätettiin epäillystä yhdeksänvuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä Pattayan alueella

Banglamung/Pattaya –

50-vuotias mies on pidätetty puutehtaalla väitetystä 9-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä Banglamungissa.

Eilen (9. marraskuuta) herra Eak, 22, ja hänen yhdeksänvuotias veljentytär tekivät ilmoituksen Huayyain poliisille.

Eak, jonka sukunimeä salattiin tytön yksityisyyden vuoksi, kertoi poliisille, että "veljentytärsetäni (Joe) appi on syyllistynyt seksuaaliseen hyväksikäyttöön noin kolmen kuukauden ajan talossa Khao Maikaew -alueella."

”Isäni kuuli herra Joen pyytäneen tyttöä koskettamaan häntä sopimattomasti. Joten isäni kysyi veljentyttäreltäni, mitä herra Joe tarkalleen ottaen pyysi häntä tekemään." Eak selitti.

"Siskontytär sanoi, että herra Joe pyysi häntä riisumaan vaatteensa ennen lasten seksuaalisen hyväksikäytön mukaisia ​​tekoja. Tekemällä nämä, hän sai leikkiä hänen matkapuhelimellaan ja saada 20 bahtia välipaloista. Eak lisäsi.

"Hän on väitetysti tehnyt tämän hänelle monta kertaa varsinkin maanantaisin, koska se on hänen vapaapäivänsä." Eak päätteli.

Kuulustelun ja tutkinnan jälkeen poliisi pyysi Pattayan provinssin tuomioistuimelta pidätysmääräystä Boonlert Sawangthamille (Joe), 50. Hän työskentelee puutehtaalla Khao Maikaewissa, jossa hänet pidätettiin.

Mr. Joea vastaan ​​on nostettu useita oikeussyytteitä väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän ei heti kommentoinut syytöksiä, eikä ollut tiedossa, oliko hän hankkinut asianajajan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.