Monet viralliset tiedot Thaimaan "uudelleenavautumisesta" marraskuussa vähäriskisille rokotetuille ulkomaisille turisteille julkaistiin yössä

Thaimaa-

  Juuri ennen klo 11 viime yönä, 00. lokakuuta 21, sen jälkeen, kun Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha ilmoitti Facebookissaan, että luettelo maista, joihin rokotetut ulkomaalaiset turistit voivat matkustaa Thaimaahan 2021. marraskuuta alkaen oli noussut 1:een, Thaimaan hallitus julkaisi viralliset tiedot ja julkaisi ne Royal Gazettessa.

Vaikka kaikkia yksityiskohtia ei julkistettu ja kysymyksiä on todennäköisesti vielä PALJON, Erityisesti lasten ja COE:n (Certificate of Entry) korvaavan Thailand Pass -ohjelman erityispiirteet, joitain yksityiskohtia tehtiin paljon selvemmiksi.

Ensinnäkin tiivistelmä ehdotuksesta maan avaamiseksi vähäriskisille turisteille marraskuussa niille, jotka haluavat tarttua, löydät klikkaamalla tästä.

Seuraavaksi kolme ohjelmaa maahantulolle 1. marraskuuta alkaen.

Vasemmalta oikealle: Vasen vihreä sarake on alhaisen riskin maista tuleville. Keskimmäinen sarake on "hiekkalaatikko"-alueet, jotka on laajennettu. Punainen alue on tarkoitettu niille, jotka eivät ole täysin rokotettuja Covid-19-virusta vastaan. Kaikki tämä on tehokasta MARRASKUUN ENSIMMÄISTÄ

Luettelo matalan riskin maista ja muista hiekkalaatikkoalueista, mukaan lukien Pattaya, on kaavion alla. Muutama seikka, jotka haluamme tehdä selväksi:

1. Sinun ei tarvitse olla jonkin maan asukas hakeaksesi, sinun on vain oltava alhaisen riskin maassa 21 peräkkäisenä päivänä, jotta voit saapua alhaiseen riskiin. Se perustuu maahan, josta tulet, ei passiisi.

2. Niiden, jotka eivät ole kotoisin alhaisen riskin maasta, sinun on pysyttävä hiekkalaatikkovyöhykkeellä seitsemän päivää. (Ei ole vielä selvää, pystytkö matkustamaan kaikkien vyöhykkeiden välillä, tiedon pitäisi tulla "pian". Matalan riskin maahan saapuneet voivat matkustaa minne haluavat negatiivisen Covid-19-testituloksen jälkeen, katso 5.)

2a. Sandbox-vyöhykkeillä oleville tarvitset SHA+ -hotellin seitsemäksi päiväksi etukäteen varattuna ja kaksi Covid-19-testiä. Samat säännöt kuin nykyiset Phuketin hiekkalaatikot ovat voimassa, mutta niitä on laajennettu muille alueille, mukaan lukien Pattaya.

3. Maiden luetteloa "arvioidaan jatkuvasti" alhaisen riskin varalta, todennäköisesti kunkin kuukauden alussa.

4. Vaadittava sairausvakuutuksen vähimmäismäärä on laskettu 100,000 50,000 USD:sta XNUMX XNUMX:een.

5. Tarkkaan teknisesti ottaen se ei ole "tosi" ei karanteenia vihreälle ryhmälle matalan riskin maista. Sinulla on silti oltava vähintään yksi yö SHA+- tai karanteenihotellissa, kunnes saat Covid-19-testitulokset ensimmäisestä testistäsi. Sitten voit vapaasti mennä, jos et ole positiivinen. Et näytä siltä, ​​että voit odottaa omassa kodissasi, jos sinulla on oma asuinpaikka. 

6. Hotellit on varattava etukäteen, Thailand Pass tulee varata etukäteen.

7. Tämä ilmoitettiin kirjaimellisesti myöhään illalla ja kestää todennäköisesti jonkin aikaa päästä suurlähetystöihin ja konsulaatteihin ympäri maailmaa. Thailand Passin tiedot eivät ole vielä konkreettisia ja sen seurauksena monilla suurlähetystöillä ei ehkä ole vielä varaussuunnitelmaa, Thailand Passia jne. Anna heille muutama päivä aikaa 🙂

8. Tarkat tiedot lentoasemille saapumisesta "kauttakulkuliikenteessä" eivät ole vielä täysin selvillä, mukaan lukien suositut kysymykset, voitko vihdoin kulkea Bangkokin lentokenttien kautta Phuketiin jne. Se on TODENNÄKÖISESTI, mutta ei vielä kristallinkirkasta. He huomauttavat lentokentistä alla olevan kaavion alaosassa.

9. Sinun on varattava hotelli kahden tunnin kuluessa lentoasemastasi, jolle saavut. Esimerkiksi, jos saavut Suvarnabhumiin Bangkokissa, voit varata hotellin Pattayasta ensimmäiseksi yöksi, mutta jos haluat mennä sanomaan Koh Changiin, joka on kauempana kuin kaksi tuntia, sinun tulee yöpyä Bangkokissa. tai Pattaya ensimmäisenä yönä tuloksiasi odotellessa.

Nyt laajennettuihin "hiekkalaatikko"-alueisiin. 

Kuten aiemmin todettiin, jos et joudu alhaisen riskin maahan, mutta olet täysin rokotettu vähintään neljätoista päivää ennen matkaa, voit oleskella jollakin seitsemästätoista Sandbox-vyöhykkeestä vähintään seitsemän päivää ennen kuin voit matkustaa vapaasti maassa.

Tätä on laajennettu huomattavasti Phuketista ja osista Surat Thanista.

Kaikilla hiekkalaatikkovyöhykkeillä ulkonaliikkumiskielto poistetaan yöllä 31. lokakuuta 2021 osana Sandbox "BLUE" -maakuntaa. (He voivat hyvinkin jättää ulkonaliikkumiskiellon 1. marraskuuta, saamme nähdä.)

Kuitenkin Royal Gazetten huomautuksen mukaan (thain kielellä tämän artikkelin lopussa) baarit ja yöelämä pysyvät suljettuina. MUTTA maakunnat voivat hakea erityislupaa poikkeuksiin säännöistä ja poikkeuksista, kuten alkoholin laillisesta myymisestä ravintoloissa, kuten Phuket teki. On epäselvää, tekeekö Chonburi (Pattaya) niin ja perustuu kuvernööriin. Heti kun saamme lisää tietoa tästä, julkaisemme sen.

Ylimääräiset Sandbox/BLUE (Business, Lesuire, Ultimate Experience) -vyöhykkeet Phuketin ja Surat Thanin päällä ovat 1. marraskuuta alkaen:

-Bangkok, Samut Prakan (vain Suvarnabhumin lentokenttäalue), Krabi, Phang Nga, Prachuap Khiri Khan (vain Hua Hin ja Nong Kae), Phetchaburi (vain Cha-am), Chonburi (Pattaya, Banglamung, Na Jomtien, Bang Saray, Koh Si Chang, Si Racha vain), Ranong (vain Koh Phayam), Chiang Mai (vain Mueang, Mae Rim, Mae Taeng, Doi Tao), Loe (vain Chiang Khan), Buriram (vain Mueang), Nong Khai (Mueang, Si) Chiang Mai, Tha Bo, Sangkhom vain), Udon Thani (Mueang, Na Yung, Nong Han, Prajak Silpa, Komphawapi, vain Ban Dong), Rayong (vain Koh Samet), Trat (vain Koh Chang)

Odotamme tarkempia yksityiskohtia lähitulevaisuudessa, ja CCSA (Center for Covid-19 Situation Administration) ilmoitti käsittelevänsä joitain hienoja yksityiskohtia tämänpäiväisessä lehdistötilaisuudessa lounasaikaan. Muista, että tämä on kehittyvä tarina ja vaikka jotkin yksityiskohdat näyttävät nyt "lopullisilta", monet asiat voivat muuttua ja monet pienet kohdat (kuten lapsia koskevat käytännöt) on vielä tehtävä kristallinkirkkaaksi.

Jatkamme lukijoillemme virallisten, lopullisten yksityiskohtien päivittämistä sitä mukaa, kun ne julkaistaan. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin sitä mukaa, kun niitä saamme, mutta muista kuitenkin, että kaikkia yksityiskohtia ei ole julkaistu.

Tämä on kehittyvä tarina. Saatamme lisätä tänne lisätietoja sitä mukaa kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/