Chonburi/Pattaya vahvistaa yön yli tapahtuvan Covid-19:n ulkonaliikkumiskiellon päättyvän Halloweenina 31. lokakuuta

Chonburi/Pattaya-

  Chonburi Public Relations Facebook -sivu vahvisti tänä iltapäivänä, että ulkonaliikkumiskielto Chonburissa, johon kuuluu suosittu turistikaupunki Pattaya, päättyy virallisesti sunnuntaina 31. lokakuuta 2021.

Ulkonaliikkumiskiellon viimeinen täysi yö on lauantaina 30. lokakuuta 2021 klo 11–00

Jossain muodossa yli kolmen kuukauden ajan voimassa ollut ulkonaliikkumiskielto on saanut lähes yleistä kritiikkiä ainakin sosiaalisen median foorumeillamme ja kommenteissamme. Viranomaisten mukaan ulkonaliikkumiskiellon tarkoituksena oli estää laittomat kokoontumiset ja juhlat yön yli, ja se oli onnistunut tässä suhteessa. Ulkonaliikkumiskielto on kuitenkin päätetty lopettaa matkailun BLUE (Business, Leisure, Ultimate Experience) -vyöhykkeillä, jotka päästävät ulkomaisia ​​rokotettuja turisteja sisään marraskuusta alkaen.

Juhlista puheen ollen, vaikka Pattaya "avautuu uudelleen" rokotetuille ulkomaalaisille turisteille 1. marraskuuta alkaen, Vielä ei ole konkreettista sanaa siitä, saavatko baarit, viihdepaikat ja yöelämä avata uudelleen marraskuussa. Aiemmin Covid-19-tilanteenhallinnan keskuksen (CCSA) virkamiehet olivat vain sanoneet "harkittavansa" näiden paikkojen avaamista 1. joulukuuta mennessä. CCSA:n viranomaiset ovat kuitenkin hiljattain ilmoittaneet keskustelevansa näiden paikkojen säännöistä Halloweeniin mennessä lupaamatta avajaisia.

Tärkeää on, että SINISET vyöhykkeet VOIVAT hakea poikkeuksia ja poikkeuksia näihin kieltoihin CCSA:lle, kuten Phuket ja Samui tekivät pyytäessään onnistuneesti alkoholin myyntiä ravintoloissa. Pattayan odotetaan tekevän samoin, vaikka sitä ei ole vielä virallisesti ilmoitettu.

Tässä on mitä tiedämme Pattayan uudelleenavaussuunnitelmasta tällä hetkellä:

Monet viralliset tiedot Thaimaan "uudelleenavautumisesta" marraskuussa vähäriskisille rokotetuille ulkomaisille turisteille julkaistiin yössä

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/