Pattayan ravintolassa pidätettiin 19 ihmistä, joiden epäillään rikkoneen Covid-XNUMX-sääntöjä ja hätäasetusta

Pattaya -

Eilen illalla Bali Hai Pierin lähellä sijaitsevan ravintolan väitetään rikkovan hätäasetusta, ainakin toisen kerran, kun tähän paikkaan on tehty ratsian. 

Pattaya Cityn lainvalvontaviranomaiset partioivat Bali Hain laiturilla viime yönä (13. lokakuuta)th). Klo 10 ravintolan (Sky Mountain) väitettiin toimivan laillisten Covid-30-ulkoliikkumiskieltoaikojen ulkopuolella klo 19–10 ja antavan asiakkaiden juoda alkoholia, joka rikkoo voimassa olevia Covid-00-lakeja ja hätätilannetta. asetuksella. Yli 4 asiakasta löydettiin ravintolasta Pattaya City Law Enforcementin lausunnon mukaan.

Video ryöstöstä on alla:

Pattayan lainvalvontaviranomaiset kertoivat The Pattaya Newsille, että he määräsivät ravintolan sulkemaan välittömästi.

Kuitenkin ravintolan talonmies, jonka nimeä Pattayan poliisi ei antanut lisätutkimukseen viitaten, ei kuulemma ollut yhteistyöhaluinen. Pattayan lainvalvontaviranomaiset soittivat Pattayan kaupungin poliisille. Kun lisää poliiseja saapui paikalle, monet asiakkaat pakenivat poliisin raporttien mukaan. Jotkut asiakkaat syöksyivät metsään Pattayan näköalapaikan alapuolella, ja toisten kerrottiin juoksevan mereen kadun toisella puolella paetakseen pidätystä.

Pattayan poliisi onnistui estämään monia ihmisiä pakenemasta, mutta totesi, että monet asiakkaat onnistuivat pakenemaan joko läheisen metsän tai rannan kautta.

Pattayan kaupungin poliisi ilmoitti, että kaksikymmentä thaimaalaista ja ulkomaalaista asiakasta, mukaan lukien ravintolan talonmies, vietiin Pattayan kaupungin poliisiasemalle. Poliisi takavarikoi lausuntonsa mukaan myös tapahtumapaikalla olleet laittomat vesipiiput.

Asiakkaita syytettiin ulkonaliikkumiskiellon ja Covid-19-toimenpiteisiin liittyvien sääntöjen rikkomisesta, kuten sosiaalisesta etäisyydestä, alkoholin nauttimisesta ryhmissä ja maskien käyttämisestä samalla, kun ravintolan talonmies joutui syytteeseen hätäasetuksen ja Chonburin taudintorjuntamääräysten rikkomisesta.

Pattayan kaupungin poliisin mukaan tämä on toinen kerta, kun ravintola on rikkonut Covid-19:aan liittyviä sääntöjä ja sen seurauksena joutui viranomaisten ratsiaan. Voit lukea artikkelimme viranomaisten aikaisemmasta ratsiasta tälle paikalle täältä.

Pattayan kaupungin poliisi varoitti, että alkoholin myynti ravintoloissa on edelleen lain vastaista ja kaikki baarit ja viihdepaikat pysyvät laillisesti suljettuina. He ilmoittivat jatkavansa näiden lakien ja ulkonaliikkumiskieltoon liittyvien sääntöjen täytäntöönpanoa Pattayan alueella ja totesivat, että he eivät ole laatineet sääntöjä, mutta heidän tehtävänsä oli panna ne täytäntöön.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.