32 thaimaalaista ja ulkomaalaista pidätettiin Pattayassa, koska heidän epäillään juoneen alkoholia, polttaneen shishaa ja rikkoneen Covid-19-toimenpiteitä

Pattaya -

32 thaimaalaista ja ulkomaalaista on pidätetty Pattayalla tehdyssä ratsian yhteydessä, kun heidän epäillään juoneen alkoholia ja polttaneen shishaa ja siihen liittyviä tuotteita baarissa ja ravintolassa, jonka Pattayan poliisi ilmoitti rikkovan Thaimaan voimassa olevaa hätäasetusta Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Pattayan kaupungin poliisin ryhmä, jota johtaa majuri Chainarong Chainn, teki ratsian Sky Mountain -baariin ja ravintolaan kello 11 viime yönä 30. toukokuuta huolestuneen kansalaisen vihjeen jälkeen. 27 thaimaalaisen ja ulkomaalaisen kerrottiin juovan alkoholia, seurustelevan ja seurustelevan sekä käyttäneen shishaa ja vastaavia tupakointivälineitä.

Näistä 32 henkilöstä 24 oli thaimaalaisia ​​asiakkaita ja henkilökuntaa, johtaja ja seitsemän ulkomaalaista. Heidät kaikki pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle Soi 9:ssä.

Pidätys johtuu Pattayan poliisille ilmoituksesta paikallisilta huolissaan olevilta kansalaisilta, koska heidän kerrottiin olevan huolissaan Covid-19-tilanteesta ja viruksen mahdollisesta leviämisestä.

Kaikkia pidätettyjä asiakkaita syytetään Chonburin taudin torjuntamääräyksen rikkomisesta, joka kieltää kokoontumisen, seurustelun ja alkoholin juomisen ryhmissä. Johtajaa, jota ei nimetty, syytetään myös Chonburi-taudin torjuntamääräyksen rikkomisesta sekä alkoholin juonnin sallimisesta ravintolassa (tällä hetkellä lain vastaisesta) sekä laittomasta liiketoiminnasta (mukaan lukien nykyisen lain aikaisempi). sulkemisaika klo 11 Chonburissa) ja laittomasti myynyt shishaa ja siihen liittyviä tupakointituotteita.

Shisha on ollut laitonta jo kauan ennen Covid-19:ää, toteaa Pattaya News.

Pattayan kaupungin poliisi tekee myös yhteistyötä Banglamungin piirin viranomaisten kanssa harkitakseen tapahtumapaikan sulkemista ja yrityksen omistajan tunnistamista.

Thaimaassa voimassa olevien kiireellisten asetusten mukaan tiukat rangaistukset, jotka voivat vaihdella kymmeniin tuhansiin bahteihin ja/tai vankeusaikaan, voitaisiin soveltaa kaikkiin viime yönä pidätetyihin, myös asiakkaisiin. Seurusteleminen, seurustelu ja kokoontuminen julkisesti, erityisesti muiden kuin oman kotitalouden ihmisten kanssa, ja alkoholi ovat vastoin nykyisiä Chonburin tartuntatautimääräyksiä, jotka ovat voimassa toistaiseksi.

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.