Paikallinen Pattayan pelastusryhmä auttaa tulvien uhreja Lop Burissa

KUVA: Suttipong AL Life Support Pattaya

Lop Buri-

Sawang Boriboon Pattaya -säätiön vapaaehtoisten pelastustyöntekijöiden ryhmä vieraili tällä viikolla Keski-Thaimaassa sijaitsevassa Lop Burissa ja on tarjonnut merkittävää apua ja tukea maakunnan laajalle levinneiden tulvien uhreille.

Tulva on tapahtunut sen jälkeen, kun voimakkaat myrskyt, jatkuvat sateet ja muut huonot säät aiheuttivat tuhoa suuressa osassa Thaimaata viime viikon trooppisen myrskyn Dianmu seurauksena. Voit lukea lisää tästä myrskystä ja olosuhteet eri puolilla maata tällä viikolla klikkaamalla tästä.

Video Lop Burissa vierailevista joukkueista näkyy heti alla:

KUVA: Suttipong AL Life Support Pattaya

Sawang Boriboon Pattaya -säätiön presidentti Prasit Tongtitjaroen kertoi Pattaya News -toimittajille eilen ryhmien palattua: "Noin 40 pelastustyöntekijää useilla nelipyöräisillä maastolava-autoilla ja kuudella veneellä ja vesiskoottereilla lähti matkaan. Kok Samrongin ja Chai Badanin alueille Lop Burissa auttamaan paikallisia asukkaita, jotka tarvitsivat tukea voimakkaiden tulvien vuoksi.

KUVA: Suttipong AL Life Support Pattaya

"Olemme myös voimakkaasti keskittyneet pelastustyöntekijämme turvallisuuteen ensin Lopburissa, koska alueella on ollut voimakkaita virtauksia ja korkea tulvavesi", Prasit lisäsi.

KUVA: Suttipong AL Life Support Pattaya

"Annoimme äskettäin 300 ateriaa ja vettä paikallisille asukkaille, jotka asuvat edelleen kodeissaan ja ovat kieltäytyneet evakuoinnista huolimatta vyötäröstä korkealla vedestä. Monet heistä pelkäävät mahdollisia ryöstelyjä ja varkauksia, minkä vuoksi he eivät ota vastaan ​​tarjouksia tulla vieraaksi alueen tilapäisiin suojiin. Olemme tietysti myös auttaneet siirtämään tulvien uhreja, jotka ottivat vastaan ​​tarjouksen mennä turvakodille tulvavesien laskeutumiseen asti, enimmäkseen iäkkäitä, haavoittuvia ja vammaisia ​​tai jopa vuodepotilaita. Prasit huomautti.

KUVA: Suttipong AL Life Support Pattaya

"Pelastusryhmämme auttoivat apua tarvitsevia yhteensä kolme päivää ja yötä ilman, että periaatteessa pidettiin itsellemme taukoja ennen kuin palasimme Pattayaan, kun tulvavedet alkoivat laskea", Prasit sanoi.

"Elämme kaikki samassa maassa. Kaikki ovat ystäviämme riippumatta siitä, asuvatko he Pattayalla, missä asumme, vai eivät. Emme jätä heitä taaksemme." Prasit päätti.

TPN-media huomauttaa, että Nakluassa sijaitseva Sawang Boriboon on yksi Pattayan tärkeimmistä vapaaehtoisista pelastuspalveluista ja auttaa jatkuvasti apua tarvitsevia koko alueella.

KUVA: Suttipong AL Life Support Pattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.