Chonburin kuvernööri julkaisee uusia määräyksiä, jotka helpottavat rajoituksia perjantaina 1. lokakuuta alkaen

Chonburi, Thaimaa

  Chonburin kuvernööri on julkaissut tänä iltapäivänä PR-Facebook-sivunsa kautta uusia määräyksiä, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti Covid-19-rajoitusten lieventämisestä Bangkokissa sijaitsevan Center for Covid-19 Situation Administrationin tai CCSA:n viimeaikaisten ohjeiden mukaisesti.

Ensinnäkin voit nähdä luettelon CCSA:n ilmoitukset aiemmin klikkaamalla tästä. Emme aio luetella jokaista aiempaa ilmoitusta tässä artikkelissa.

Aiomme keskittyä siihen, mikä on uutta/muutettua, emmekä luettele kaikkia yksittäisiä paikkoja, jotka ovat jo sallittuja.

Kaikki tämä on voimassa perjantaista 1 alkaen toistaiseksi.

  Helpotus/muutokset

- Ulkonaliikkumiskielto on nyt klo 10-00 CCSA:n määräysten mukaisesti. Se on edelleen pakollinen Chonburissa, eikä sitä ole "ehdotettu".

-Useimmat liikepaikat voivat nyt sulkeutua klo 9, ei klo 00

- Päiväkodit voivat avata, varhaiskasvat, esikoulut (kuntien luvalla ja tiukat säännöt), koulurakennuksia viranomaisten luvalla. (Pääasiassa opettajien käyttöön, erikoiskokeisiin jne. Julkinen koulu ei ole vielä alkanut paikallisesti.)

-Ravintolat voivat olla auki klo 9 asti Ei alkoholin myyntiä (tällä hetkellä vain Phuket). Elävä musiikki tai esitykset ovat ok, mutta on oltava alle 5 henkilöä, vain laulajat eivät saa käyttää naamioita. Taiteilijat eivät saa seurustella asiakkaiden kanssa. Kapasiteettirajoitukset ovat edelleen voimassa, korkeintaan 50 % käyttöasteesta sisätiloissa, joissa on ilmastointi, 75 % ulkotiloissa tai ei ilmastointia.

- Lähikaupat ovat edelleen kiinni yön yli klo 9-00.

-Kirjastot, museot, taidegalleriat, historialliset kohteet, tiedekeskukset, kulttuurikeskukset, arkkitehtoniset kohteet jne. voivat avata, enintään 75% kapasiteetista, ruoka tai juoma kielletty.

-Elokuvateatterit voivat avata, enintään 50% kapasiteetilla, ei saa istua muiden viereen paitsi oman ryhmänsä, ei ruokaa tai juomaa, on käytettävä maskia koko elokuvan ajan.

-Amulettimarkkinat voivat avautua

-Kauneushoitolat, klinikat, tatuointisalongit, parturit, kaikenlaiset voivat avata. (Useimmat olivat auki ennen). Aika on varattava etukäteen, ei odottelua.

  - Tatuointisalongeissa on todistettava täydellinen rokotus tai negatiivinen testi Covid-19-testissä vähintään 72 tuntia ennen antigeenin pikatestisarjaa.

-Kaikentyyppiset hierontahuoneet voivat avata, paitsi höyrytys/sauna

  -Kylpylöiden/hieronnan, jossa käytetään vain vettä, pätevät samat säännöt kuin tatuointisalongeissa. Jos et käytä vesipalveluita, et tarvitse rokotustodistusta tai testiä.

  - Kuntosalit ja kuntokeskukset voivat olla auki klo 9 asti, EI höyrysaunaa/saunaa.

- Ostoskeskukset voivat nyt avata klo 9. Huvi-/vesipuistot, pelihallit, pyöräilymahdollisuudet, pelikaupat, banketit ja kauppakeskusten kokoustilat ovat kuitenkin suljettuina.

- Fanit voivat osallistua urheilutapahtumiin jopa 25 %:n kapasiteetilla ulkostadioneilla MUTTA pätevät samat säännöt kuin kylpylöissä ja tatuointisalongeissa. (He lisäsivät, että harjoitteluun käytettävillä kansallisurheilijoille tarkoitetuilla paikoilla ja stadioneilla ei voi vielä olla faneja.)

-Internetkahvilat voivat avata, rajoitus 2 tuntia per henkilö aikaraja.

- Teatterit voivat avata kulttuuriesityksiä, kansanesityksiä, historiallisia esityksiä. Rajoitus 50 henkilöä. Näyttäjät voivat riisua naamarit, mutta heillä voi olla kulttuuriministeriön toteuttamia lisäsääntöjä. Ei sekoittumista asiakkaiden ja esiintyjien välillä, mikä sisältää kaikki yleisövuorovaikutusosuudet.

-Rannat, puistot, tekoaltaat ja merenranta-alueet on suljettava klo 9 mennessä Alkoholia ei sallita ollenkaan.

– Kokoontumiset on rajoitettu 25 henkilöön. Klo 9 on nyt käytännössä yritysten sulkemisaika.

  - He varoittivat erityisesti tilausten lopussa (noin viidennen kerran tilauksissa), että alkoholia ei saa tarjoilla missään paikassa tai sallia periaatteessa muualla kuin omassa kotona.

Baarit, yöelämä, yökerhot, karaoke, herrasmiesklubit, gogot, viihde jne. pysyvät suljettuina. Samoin vesipuistot, pelihallit, allashallit, huvipuistot, kaikki alkoholiin liittyvät, snookerhallit jne.

  Jos sinulla on kysyttävää tilauksista tai paikkasi voi avata, soita kaupungintaloon 24 tuntia vuorokaudessa numeroon 1337. Emme listanneet kaikkia aiempia paikkoja, jotka ovat jo saaneet avautua.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.14 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/