Tuhannet kotimaiset matkailijat vierailevat Koh Larnilla ja Pattayalla kolmen päivän pitkän viikonlopun aikana

KUVA: Lähetä tänään

Pattaya -

Tuhannet kotimaiset matkailijat ovat kerääntyneet Pattayalle ja Koh Larniin Chonburissa viettämään lomaansa kolmen päivän pituisen viikonlopun aikana 3.-24. Mahidol-päivän virallisen hyväksynnän jälkeen.

Eilen (24. syyskuuta) vietettiin Mahidol-päivää, jonka Thaimaan hallitus oli hyväksynyt perjantaina erityislomaksi.

Kaikki valtion virastot, erityisesti maahanmuuttovirasto mukaan lukien, olivat kiinni tämän päivän ajan. Päivä EI kuitenkaan ollut kuiva, joten alkoholin myynti oli sallittua. (Vaikka baarit ovat valitettavasti edelleen laillisesti kiinni valtakunnallisesti Pattayassa ja Thaimaassa, joten vain kaupasta ostaminen ja kotiin tuominen oli sallittua.) Lisätietoa lomasta löytyy alta.

Mahidol-päivä on huomenna, 24. syyskuuta - kaikki Thaimaan hallituksen virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ovat kiinni

Useita kotimaisia ​​ulkomaisia ​​ja thaimaalaisia, enimmäkseen Bangkokista saapuvia turisteja nähtiin tänä viikonloppuna kerääntymässä lautalle Koh Larnin kohdesaarelle Bali Hain laiturille Pattaya Cityssä tänä viikonloppuna.

Merenkulkuosaston Bali Hain laiturin virkamiesten mukaan Bali Hain laiturilla ja Koh Larnilla on eilisestä lähtien käynyt noin 5,000 7,000–19 XNUMX turistia. Tämä on saaren ja alueen vilkkain sen jälkeen, kun Covid-XNUMX-rajoituksia lievennettiin aiemmin syyskuussa. Rajoitusten lieventäminen sisälsi myös saaren avaamisen uudelleen turisteille ja vierailijoille.

KUVA: Lähetä tänään

Bali Hai Pier -laiturin viranomaiset varmistavat, että turistit ovat seuranneet Covid-19-mittauksia, mukaan lukien lämpötilan mittaukset ja näyttäneet henkilökorttinsa tai passinsa ennen saarelle saapumista. Veneiden matkustajien tulee käyttää pelastusliivejä ja naamioita suojatakseen.

Mitä tulee muuhun kaupunkiin, Pattaya on nähnyt vierailijoiden määrän lisääntyneen merkittävästi tähän mennessä tänä viikonloppuna TPN-mediatoimittajien havaintojen perusteella. Erityisesti suurissa ostoskeskuksissa, kuten Terminal 21 ja Central Festival, kävelyliikenne on lisääntynyt merkittävästi, ja thaimatkailijoiden suosimissa ravintoloissa, kuten mereneläviä, thaimaalaistyylisiä grillejä ja sushia, on nähty pitkiä jonoja ja täynnä pöytiä ostosten aikana. ostoskeskuksia.

Pratumnakissa suositut "Instagram-ystävälliset" ravintolat, kuten 3 Mermaids ja The Chocolate Factory, näkivät kadulle pysäköityjä autoja pitkiä matkoja ja jonoja päästäkseen sisään, kun sadat ihmiset yrittivät vierailla näissä vierailijoiden keskuudessa erittäin suosituissa paikoissa saadakseen kauniita näkymiä ja ruokaa. Alkoholi on kuitenkin laillisesti ja virallisesti kielletty ravintoloissa.

Myös paikallisilla rannoilla, kuten Jomtienilla ja Pattayalla, kävijät ovat lisääntyneet, vaikka lauantai-iltapäivän, 25. syyskuuta, lehdistön aikaan matalat pilvet ovat jonkin verran vähentäneet rannalla kävijöiden määrää perjantaihin verrattuna. Meren antimet ja "Mookata" (thai BBQ) -ravintolat ympäri kaupunkia ovat myös nähneet suuria väkijoukkoja ja paljon ulkomaalaisia ​​vierailijoita, erityisesti Na Jomtienissa Jomtien Beachin varrella. Paikalliset nähtävyydet, kuten Nong Nooch Gardens ja Khao Kheow Open Zoo, raportoivat myös tasaisesta kävijämäärästä tänä viikonloppuna TPN:n toimittajille. Lähes kaikki olivat kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja Bangkokista.

Tämä on hyvä uutinen monille Pattayan liike-elämän toimijoille, jotka toivovat saavansa takaisin liiketoimintansa seuraavien kuukausien aikana kotimaan thaimatkailun perusteella. Kansainvälinen matkailu on valitettavasti edelleen rajoitettua ja sisältää enimmäkseen karanteeneja tai rajoitettuja alueita Phuketissa. Pattayalla on tarkoitus avata samanlainen ohjelma Phuketiin tulevaisuudessa, mutta päivämäärää ei ole vielä asetettu, ja keskustelee siitä lisää Bangkokissa sijaitsevassa Covid-19-tilanteen hallinnassa (CCSA) maanantaina.

Lisäksi Pattayalla on edelleen yöllinen ulkonaliikkumiskielto, ja viihde- ja yöelämän paikat, kuten baarit ja klubit, pysyvät suljettuina hallituksen toimeksiannosta. Se ei kuitenkaan näyttänyt estäneen monia kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja vierailemasta tänä viikonloppuna.

Pattaya toivoo edelleen houkuttelevansa kotimaisia ​​thaimaalaisia ​​turisteja seuraavien kuukausien aikana, ja CCSA:n hyväksyntää odotellessa se on jo suunnitellut useita tapahtumia. Näistä tapahtumista voit lukea lisää täältä.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.