Suurin osa Pattayan vanhemmista haluaa lastensa saavan Covid-19-rokotteen, sanoo tuore Pattaya City -kysely

Pattaya -

Suurin osa Pattayan vanhemmista haluaa lastensa saavan Covid-19-rokotteen ennen koulun avaamista marraskuussa, Pattayan kaupungin viranomaisten tuoreen kyselyn mukaan.

Videoversio tästä tarinasta on täällä:

Thaimaan kansanterveysministeriö (MOPH) odottaa 12–18-vuotiaiden valtakunnallisten oppilaiden saavan täydellisen sarjan kahdesta annoksesta Pfizer-rokotteita ennen kuin paikan päällä tapahtuva oppiminen alkaa virallisesti kouluissa 15. marraskuuta mennessä. MOPH:n mukaan se ei kuitenkaan tule olemaan pakollista. Thaimaa tutkii myös nuorempien lasten rokotuksia, FDA ei kuitenkaan ole vielä hyväksynyt sitä, kuten tässä artikkelissa näkyy.

Thaimaan kansanterveysministeriö sanoo, että kaikkien 12–18-vuotiaiden opiskelijoiden odotetaan saavan täydet Covid-19-rokotukset ennen paikan päällä tapahtuvaa oppimista koko maassa marraskuun puoliväliin mennessä.

Pattayan kaupungin apulaispormestari Boonlue Kunlawanit, joka vastaa kaupungin koulutuksesta, kertoi The Pattaya Newsille: "Pattayan kaupungissa on 11 julkista koulua. Olemme äskettäin tehneet kyselyn selvittääksemme, kuinka moni vanhempi haluaa 12–18-vuotiaiden lastensa saavan rokotteen.

”Katsottiin yhteensä 5,324 4,693 tämän ikäryhmän oppilaiden vanhempaa. 19 631 vanhempaa haluaa lastensa saavan Covid-XNUMX-rokotteen, kun taas XNUMX vanhempaa ei halua lastensa saavan rokotetta.

"Olemme jo pyytäneet Chonburin kansanterveysosastoa tarjoamaan riittävän määrän rokotteita huolestuneiden vanhempien tarpeisiin."

"Kun saamme rokotteen, aloitamme rokotusohjelman opiskelijoille, joiden vanhemmat ovat hyväksyneet."

”Olemme 100-prosenttisesti valmiita opiskelijoiden rokotuskampanjaan. Haluamme kuitenkin korostaa, että opiskelijoiden paluu kouluun ei tule olemaan pakollista ja rokottamattomat opiskelijat ovat edelleen tervetulleita. Kouluissa otetaan käyttöön monia turvatoimenpiteitä ja prosesseja Covid-19:n estämiseksi, kuten lämpötilatarkastukset, maskin käyttö, oppimisen "kuplat", sosiaalinen etäisyys ja muut säännöt. Apulaiskaupunginjohtaja päätti.

TPN-media huomauttaa, että järjestimme äskettäin epävirallisen kyselyn ja kysyimme yhteisössämme lasten rokottamisesta englanninkielisten uutisten lukijakeskustelun kautta. Sosiaalisen median kommenttien ja toimituksellemme lähetettyjen sähköpostien perusteella ulkomaalaisten vanhempien reaktio oli lähes päinvastainen kuin thaimaalaisten vanhempien. Suurin osa ulkomaalaisista ilmoitti, että he eivät olleet tyytyväisiä lastensa rokottamiseen. Huomaamme, että tämä ei kuitenkaan ollut tieteellinen kysely.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.