Kun Pattaya avautuu ulkomaalaisille turisteille, kaupunki aikoo keskittyä ensin intialaisiin ja venäläisiin vierailijoihin

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Pattaya -

Pattaya Business and Tourism Association (PBTA) aikoo keskittyä intialaisiin ja venäläisiin matkailijoihin ensin, kun kaupunki on avoinna rokotetuille ulkomaalaisille turisteille.

Mr. Boonanan Pattanasin, Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) presidentti, kertoi The Pattaya Newsille eilen iltapäivällä, 21. syyskuuta, "Monet kaupungit ovat saattaneet lykätä suunnitelmaa avata ulkomaisille matkailijoille. Pattaya on kuitenkin valmis avautumaan jo 1. lokakuutast, jos Covid-19-tilanteiden hallinnan keskus (CCSA) antaa siihen luvan.

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

”Suurin määrä turistejamme oli aiemmin kiinalaisia, mutta Kiinan hallitus ei ole vieläkään sallinut kansalaisiaan lähteä maasta kiertoajeluryhmissä. Lisäksi Kiinassa on pakollinen kolmen viikon pituinen pakollinen karanteeni suurimmalle osalle kansalaisista, jotka voivat palata kotiin tällä hetkellä, mikä ei edistä matkailua. Koska Kiina jatkaa "Zero Covid" -strategiaa, on epätodennäköistä, että tämä muuttuu milloinkaan lähitulevaisuudessa, kun taas Thaimaa ja Pattaya ovat siirtymässä "elämiseen Covid-19" -strategiaan. Boonanon selitti TPN-medialle.

”Tästä syystä keskitymme nyt intialaisiin ja venäläisiin matkailijoihin, jotka saavat matkustaa maistaan. He ovat edelleen kiinnostuneita Pattayasta, ja liike-elämän ja matkailualan kumppanimme raportoivat molempien maiden kansalaisten säännöllisestä, voimakkaasta kiinnostuksesta Pattaya-vierailua kohtaan. Boonanan lisäsi.

TPN media huomauttaa, että omat toimittajamme ja henkilökuntamme saavat viikoittain kymmeniä viestejä erityisesti Intian kansalaisilta eri yhteydenottokanaviemme kautta siitä, milloin Thaimaa ja erityisesti Pattaya ovat avoinna intialaisille vierailijoille ilman karanteenia. Vaikka saamme kysymyksiä muiden maiden kansalaisilta, tämä on ylivoimaisesti hallitsevin.

"Lisäksi Intialla ja Venäjällä ei ole kovin rajoitettuja/löysiä sääntöjä karanteenista, kun kansalaiset palaavat maihinsa, kun taas joillakin muilla aikaisemmilla turistikohteillamme, kuten Koreassa ja Taiwanissa, on edelleen pakollinen karanteeni palatessaan." Boonanon jatkoi.

”Tämä on toinen tekijä, joka on suuri este ulkomaille matkustaville turisteille. Länsimaissa, kuten Isossa-Britanniassa ja Australiassa, on myös laajat karanteenitoimenpiteet palautuksen yhteydessä, mikä rajoittaa näitä markkinoita. Yhdysvallat on kuitenkin ollut suuri turistien toimittaja Sandboxille, eikä sillä ole karanteenisääntöjä paluussa tai lähtökieltoa, ja se todennäköisesti myös tarjoaa jonkin verran vierailijoita, kun rajoituksia lievennetään Thaimaassa, vaikka etäisyyden ja hinnan vuoksi ei lähellekään venäläisten ja intialaisten vierailijoiden tasoa." Boonanon totesi.

"Erityisesti intialaisten vierailijoiden suurin ongelma, tietysti karanteenin lisäksi, jota he eivät voi hyväksyä, koska useimmat tulevat lyhyille vierailuille vain muutaman tunnin lentoaikojen vuoksi, on se, että heidän pääsynsä matkailuun on rajoitettu (muu kuin rajoitettu määrä). ryhmät liike- tai perheryhmiä varten) tai hiekkalaatikko-ohjelmaan tämän vuoden alusta lähtien Delta-variantin epidemian vuoksi. Thaimaan matkailuviranomainen tekee tiivistä yhteistyötä asianomaisten valtion virastojen kanssa lopettaakseen tämän intialaisia ​​turisteja koskevan kiellon, etenkin ennen Pattayan uudelleen avaamista, koska uskomme, että ne ovat tärkeä tekijä matkailun menestymiselle paikallisesti. Tämä ei ole ongelma venäläisille, jotka saavat vierailla, mutta eivät myöskään ole kiinnostuneita karanteeneista." Boonanon lisäsi.

"Monet asukkaat ja yritysten omistajat pelkäävät edelleen pandemian uutta aaltoa, kun Pattaya todella avautuu ulkomaalaisille turisteille ilman karanteenia, vaan liike-elämää haluaa korostaa hallitukselle, että sulkemistoimenpiteet, kuten yritysten sulkeminen, suosittujen matkailutoimintojen, kuten alkoholin juomisen, yöelämän, ulkonaliikkumiskiellon jne. rajoittaminen eivät ole pitkän aikavälin ratkaisu. Kun Pattaya on auki, emme voi jatkuvasti saada polvisuojareaktioita sillä hetkellä, kun on olemassa muutamia Covid-19-tapauksia, erityisesti rokotetuilla ihmisillä ja oireettomilla ja sulkevilla toimialoilla. Pattaya on noin 70-prosenttisesti rokotettu ja saavuttaa CCSA:n asettamat tavoitteet avata uudelleen tässä kuussa ja on täysin valmis vastaanottamaan turisteja. Boonanon sanoi.

”Talouden on mentävä eteenpäin, koska taloudelliset ongelmat ovat jatkuneet lähes kaksi vuotta tuhoten Pattayan matkailutaloutta ja liike-elämää. Rokotukset ovat selkeästi vastaus, kuten Covid-19:n kanssa eläminen, meidän on mentävä eteenpäin eikä katsottava taaksepäin rajoituksiin ja rajoituksiin toivottaaksemme takaisin turisteja. Boonanon päätti.

TPN-media huomauttaa, että tapaamiset, joiden aikana Pattaya todennäköisesti käynnistää ohjelman ulkomaisten rokotettujen turistien sallimiseksi sääntöjen mukaan, on tarkoitus järjestää CCSA:n kanssa seuraavien useiden päivien aikana, ja ne huipentuvat suureen kokoukseen ensi maanantaina 27. syyskuuta.

Nykyinen ehdotus ja lisätietoja, voit klikata tästä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.83 (18 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.