Lausuntotoimitus: Pattayan viihdeyrityksen omistaja ehdottaa "Yöelämän hiekkalaatikkoa"

 

Saimme äskettäin mielenkiintoisen sähköpostin/ehdotuksen baarin omistajalta Walking Streetin alueella, joka on ollut yhteydessä muihin omistajiin ja johtajiin ehdottaakseen kaupungille ja maakuntien johtajille "yöelämän hiekkalaatikkoa" Pattayan alueelle, kun/jos alue on saa avata uudelleen ulkomaisille rokotetuille turisteille.

Omistaja ei halua omaa huomiota, joten olemme jättäneet pois hänen nimensä ja baarin nimensä, jotta ihmiset voivat keskittyä ideaan kokonaisuutena. Ajatusprosessi on, että jos idea onnistuu, sitä voitaisiin viedä eteenpäin myös kaupungin muilla kaduilla ja paikkakunnilla. Ehdotus on suunnattu vietäväksi alueen johtajille, jotka voisivat sitten mahdollisesti ehdottaa ideaa Bangkokissa sijaitsevan Covid-19-tilannehallinnon eli CCSA:n päättäjille.

Halusimme esitellä idean uutisissa, jotta useammat ihmiset voisivat nähdä sen ja kertoa mielipiteensä ja panoksensa. Yöelämä on tällä hetkellä suljettuna huhtikuun 10. päivästä lähtien, eikä ole merkkejä sen avautumisesta uudelleen lähiaikoina. Lisäksi lähes jokainen viihteen omistaja TPN-media on puhunut väitteille, että he eivät ole saaneet (tai hyvin vähän) taloudellista tukea hallitukselta heidän toimeentulonsa laajaan sulkemiseen. Äskettäin on kuitenkin havaittavissa merkkejä siitä, että Pattayan "uudelleenavautuminen" saattaa jatkua ilman yöelämää sen turvallisen avaamisen vuoksi, joten yritysten omistajat haluavat mahdollisuuden esitellä ideoita vastuuhenkilöille.

Ensinnäkin Thaimaan hallituksen ehdotus Pattayan mahdollisesta avaamisesta (se ei ole vielä läheskään valmis) rokotetuille ulkomaisille turisteille jo lokakuussa.

Toiseksi artikkeli mahdollisuudesta Pattayan avaaminen ilman maailmankuulua yöelämää, viihdettä, elävää musiikkia ja alkoholiin liittyviä nähtävyyksiä.

Tässä on idea Walking Streetin yrittäjältä. TPN-media haluaa korostaa, että mielipiteet ja ideat ovat kirjoittajien omia, eivät TPN:n omia.

 

Idea: "Pattayan yöelämän hiekkalaatikko"

 
Lukitse KAIKKI sisääntulokohdat Walking Streetillä: Northside, soi 15, soi 16, sivukujat ja Southside vapaaehtoisten, poliisin ja turistipoliisin toimesta.
 
Kuka voi päästä rajoitettuun yöelämän hiekkalaatikkoon? 
3 erilaista ihmistä: 
1. Henkilökunta, jolla on 1 tai 2 rokotetta tai toipunut koronaviruksesta todisteiden kanssa
2. Asiakkaat, joilla on 2 rokotetta tai jotka ovat toipuneet covidista todisteiden kanssa
3. Ruoanmyyjät voivat osallistua 1 tai 2 rokotteella tai koronaviruksesta toipuneena.
 
KAIKKI tarkistetaan: henkilökunta, asiakkaat ja ruoan myyjät QR-koodilla, Mor Prom -sovelluksella ja lämpötilalla jne. Näin KAIKKI Walking Streetillä on tarkastettu ja turvassa. Kaikki hiekkalaatikkoon tulevat tarkastetaan hiekkalaatikko-aluetta miehittävien avustuksella, jotta yksittäiset yritykset eivät pääse rikkomaan sääntöjä ja kaikki voivat olla täsmälleen samalla sivulla.
 
Tapahtumapaikat voivat tarkistaa asiakkaiden QR-koodin toisen kerran varmuuden vuoksi sekä rajata mahdollisia tartuntapaikkoja. Se olisi ensimmäinen laatuaan Nightlife Sandbox, joka houkuttelee turisteja, tuloja ja positiivista mediakuvaa. Tavoitteena on, että turistit voivat nauttia olostaan ​​ja samalla antaa yritysten omistajille mahdollisuus avata uudelleen ensimmäistä kertaa puoleen kuukauteen. Oikein tehtynä ei ole mitään syytä, ettei yöelämän pitäisi pystyä avautumaan samalla tavalla kuin muut suuret teollisuudenalat, joilla on paljon ihmisiä, kuten tehtaita, ostoskeskuksia tai hotelleja.
 
Kotimaiset ja kansainväliset matkailijat odottavat Pattayan suurimmat nähtävyydet; sekä Walking Street; olla avoin ja turvallinen hyvää yötä varten. Yöelämän toimiminen täydentää päiväsaikaan liittyviä nähtävyyksiä ja turistikohteita todella auttaa Pattayaa palautumaan nopeammin. Idea olisi helposti toteutettavissa myös muilla alueilla, kuten LK Metro, Soi 6, Tree Town ja sitä ympäröivät kadut, Soi Boomerang jne. 
 
Yhdistykäämme yritysten omistajina ja osoittakaamme hallitukselle, että olemme valmiita löytämään ratkaisun niiden sääntöjen ja lakien puitteissa. Nykyinen ratkaisu "pysy suljettuna loputtomiin" ei ole pitkän aikavälin ratkaisu, ja se on vain asettanut monet ihmiset syviin henkilökohtaisiin ja taloudellisiin vaikeuksiin.
 
"Pattayan avaaminen ilman yöelämää on kuin herättäisi henkiin ruumiin ilman sydäntä!"
 
Pattaya Nightlife Sandbox: turvallisuus ennen kaikkea ja hyvät ajat taattu!
Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.53 (17 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/