Thaimaan matkailuministeri vierailee Pattayalla keskustellakseen "Move On" -uudelleenavaussuunnitelmasta, joka esitellään CCSA:lle tänä perjantaina

Pattaya, Thaimaa-

  Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn vieraili Pattayassa tänään 12. syyskuuta 2021 keskustellakseen "Move On" -uudelleenavaussuunnitelmasta, jonka mukaan kaupunki sallisi ulkomaiset rokotetut turistit ilman tiukkaa karanteenia.

Kokous, johon osallistui Chonburin kuvernööri sekä useita virkamiehiä Pattayasta ja Sattahipista, jotka ovat Move On -ohjelmaan valitut kaksi aluetta, kesti yli tunnin, ja sen tarkoituksena oli valmistella ehdotuksen yksityiskohtia Covid-19-tilanteenhallintakeskukselle, tai CCSA, Bangkokissa tänä perjantaina 17. syyskuuta 2021. CCSA:n olisi hyväksyttävä suunnitelma, jotta se voi edetä jo 1. lokakuuta. Se vaatisi myös Thaimaan hallituksen hyväksynnän, jota johtaa Thaimaan pääministeri Prayut Chan O'Cha.

Emme aio luetella kaikkia Move On -suunnitelman käytäntöjä tai ehdotuksia, paitsi todeta, että perusehdotus on sama kuin olemme aiemmin käsitelleet ja selittäneet. Voit lukea selityksen ja kysymyksen sekä vastaukset suunnitelmaan klikkaamalla tästäHuomaa kuitenkin, että se on edelleen vain ehdotus ja voi muuttua dramaattisesti, kun CCSA keskustelee suunnitelmasta.

Äskettäin keskusteltu, joka ei ollut osa aiempaa ehdotusta, jonka linkitimme yllä, oli se, että Pattaya "Move On" -ohjelma olisi osa Sandbox 7+7 -suunnitelmaa ja sisältäisi Phuket, Krabi, Phang Nga, Surat Thani, Bangkok, Chonburi, Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan ja Chiang Mai. Pohjimmiltaan keskustelu keskittyi siihen, voisiko turisti viettää seitsemän päivää jossakin näistä paikoista ja siirtyä sitten toiseen, lopullinen päätös asiasta syntyi todennäköisesti perjantaina CCSA:n kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

Matkailuministeri korosti myös, että suunnitelma oli "askel" eikä Pattayan porttien täydellinen "avautuminen" ja että heidän oli ryhdyttävä varotoimiin, jotka vastaavat Pattayan pormestarin Sonthaya Khunplumen viime viikolla antamia lausuntoja, joissa hän totesi, että totta " karanteeniton matkailu toteutuisi todennäköisesti vasta ensi vuoden alussa, koska "Move On" -suunnitelmassa on vielä monia rajoituksia ja tasapainoja. Move on -suunnitelman mukaan ihmiset olisivat niin sanottujen "suljettujen reittien" alla, mikä tarkoittaa lähinnä matkoja hyväksytyille alueille ja nähtävyyksille.

Lopuksi matkailuministeri vahvisti, että suunnitelma toteutuu, ja hän oli varma, että CCSA antaa lopulta hyväksynnän Bangkokin, Chonburin, Phetchaburin, Prachuap Khiri Khanin ja Chiang Main avaamiselle, vaikka suunnitelmaan saattaa tulla joitain muutoksia ja muutoksia. . TPN media toteaa, että jokaisella maakunnalla on hieman erilaiset suunnitelmat omien tarpeidensa ja virkamiestensä perusteella, mutta kaikki suunnitelmat ovat kuitenkin vain ehdotuksia.

Kerromme lisää myöhemmin tällä viikolla suunnitellun CCSA-kokouksen jälkeen.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.75 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/