PÄIVITYS: Pattayan poliisi jäljittää epäiltyjä, jotka varastivat kuusi moottoripyörää yhden yön aikana

Pattaya -

Poliisi uskoo, että kuusi moottoripyörää ulkonaliikkumiskiellon aikana yhdessä varastaneet moottoripyörävarkaat ovat paikallisia nuoria tai rakennustyöläisiä läheiseltä työleiriltä.

Ensin tiivistelmä aiemmasta tarinastamme:

Kuusi moottoripyörää on varastettu samalta alueelta Nongpruessa pakollisen Covid-19-kiellon aikana. Banglamungin poliisi etsii epäiltyä/epäiltyjä.

Kuusi moottoripyörää varastettiin yhden yön aikana samalla alueella ulkonaliikkumiskiellon aikana Pattayan alueella

Nongpruen poliisipäällikkö eversti Chitdaecha Songhong kertoi Pattaya Newsille: "Monet moottoripyörän omistajat ovat tehneet varkaudesta ilmoituksen Nongpruelle ja Banglamungin poliisille."

”Olemme jäljittäneet epäillyt lähistöllä olevista CCTV-kuvauksista. Emme kuitenkaan ole vielä täysin tunnistaneet epäiltyjä."

Banglamungin poliisi näytti The Pattaya Newsille CCTV-kuvaa kolmesta moottoripyörällä epäillystä, jotka kiihtyivät sen jälkeen, kun heidän kerrotaan varastaneen moottoripyörän Soi Khao Talosta, matkalla Huayyain alueelle Banglamungissa. Heitä seurasi lava-auto, jonka uskotaan olevan muita epäiltyjä.

Tässä vaiheessa poliisi uskoo, että epäillyt ovat paikallisia nuoria, jotka asuvat moottoripyöräliikkeessä, tai työntekijöitä läheisiltä rakennusleiriltä. Varkaus on edelleen aktiivisen tutkinnan alla.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.