Kuusi moottoripyörää varastettiin yhden yön aikana samalla alueella ulkonaliikkumiskiellon aikana Pattayan alueella

Banglamung/Pattaya/Thaimaa –

Kuusi moottoripyörää on varastettu samalta alueelta Nongpruessa pakollisen Covid-19-kiellon aikana. Banglamungin poliisi etsii epäiltyä/epäiltyjä.

Chatchai Permpool, 40, ja Peerasak Pongkan, 48, ovat molemmat tehneet ilmoituksen Banglamungin poliisille.

He kertoivat poliisille ja Pattaya Newsin toimittajille keskiviikko-iltana (1. syyskuutast) heidän moottoripyöränsä, jotka oli pysäköity Soi Khao Talossa sijaitsevaan kerrostaloon, on varastettu heidän nukkuessaan. Thaimaan hallituksen asettama pakollinen ulkonaliikkumiskielto on tällä hetkellä voimassa Chonburissa ja Pattayassa päivittäin klo 9–00. Hallituksen mukaan ulkonaliikkumiskielto on suunniteltu estämään ihmisiä järjestämästä juhlia tai kokoontumisia ja mahdollisesti levittämästä Covid-4-virusta.

Mr. Chatchai selitti Banglamungin poliisille, kun hän näytti heille CCTV-kuvaa asuntokompleksistaan: "Heräsin aamulla ja menin ulos hoitamaan asioita ja olin järkyttynyt huomatessani, että moottoripyöräni oli poissa."

"Kertotalostani saamani CCTV-materiaali näyttää kello 1:00, että kaksi tai kolme miestä varastivat moottoripyöräni minuutin sisällä", Chatchai selitti.

Sillä välin Peerasak kertoi Banglamungin poliisille: "Asun samassa kerrostalossa herra Chatchain kanssa. Olin hereillä myöhään illalla rentoutumassa ja kuulin jonkun puhuvan ulkona huoneeni lähellä, ennen kuin he ryntäsivät moottoripyörällä. Tuolloin satoi voimakkaasti, mutta en ajatellut sitä paljoa ja menin lopulta nukkumaan.

"Huomasin aamulla, että moottoripyöräni oli kadonnut ja myöhemmin huomasin myös naapurini Chatchain moottoripyörän kadonneen", Peerasak selitti.

Banglamungin poliisin viranomaisten mukaan ilmoitettiin yhteensä, että neljä muuta moottoripyörää on varastettu samalta alueelta Soi Khao Talossa syyskuun 1. päivän/syyskuun 2. päivän aamun aikana.

Poliisi uskoi, että samat epäillyt ovat sekaantuneet kaikkiin kuuteen moottoripyörävarkaukseen ja tutkivat edelleen sarjavarkautta toivoen varkaat tunnistaa ja saattaa oikeuden eteen.

'=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.17 (6 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.