Chonburin kuvernööri määrää Covid-19:ään liittyviä tilapäisiä kohdennettuja sulkemisia: yrityksiä ja asuntoloita

Chonburi -

Chonburin kuvernööri Phakkhrathon Thianchai on ilmoittanut yritysten ja asuntoloiden väliaikaisesta sulkemisesta Si Rachassa.

Chonburin PR-toimisto lähetti tilauksen tänä aamuna (8. syyskuuta). Määräykset päättävät: "Si Rachan yrityksistä ja asuntoloista löydettiin monia Covid-19-varmistuneita tapauksia.

"Viruksen leviämisen hillitsemiseksi Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt seuraavan tilapäisen sulkemisen alla olevat paikat."

"Somphorn Charoensap -yritys Borwinin osa-alueella ja asuntoloita Buengin osa-alueella Si Rachassa."

"S Siwadol Co., Ltd. Laem Chabangin kunnan kiinteän jätteen käsittelykeskuksen takana Buengin osa-alueella Si Rachassa."

"Kaikille tarpeellisille syille tulla sisään tai poistua on oltava Chonburin kansanterveysviranomaisen lupa. Omistajien ja toiminnanharjoittajien on noudatettava tiukasti määräyksiä."

"Päätös tulee voimaan tästä päivästä lokakuun 5. päivään. Thaimaan kielet ovat alla."

TChonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänään 846 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta ja 20 uudesta kuolemantapauksesta, 8. syyskuuta.

Chonburi raportoi 846 uudesta Covid-19-tapauksesta ja 20 kuolemantapausta

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.