Koh Larnin viranomaiset toistavat: Ihmiset ovat nyt tervetulleita vierailemaan, rokotettuina tai ei, rannat ovat avoinna huomenna

Koh Larn -

Koh Larnin paikalliskomitea eilen illalla (30. elokuutath) on päivittänyt tilauksensa, joissa mainitaan erityisesti, että vierailuun EI vaadita rokottamista tai Covid-testiä.

He ovat julkaisseet aiemmat säännöt 28. Koh Larnin komitealla on merkittävä sananvalta saaren politiikoissa ja säännöissä, monet heistä ovat saaren alkuperäisiä asukkaita tai alkuperäisten asukkaiden jälkeläisiä.

Koh Larn aukeaa uudelleen 31. elokuuta, vain rokotettujen vierailijoiden sääntö näyttää olevan kumottu

Eilen illalla he julkaisivat uusimmat säännöt, jotka astuvat voimaan 1. syyskuuta. Näitä sääntöjä päivitettiin ja niissä mainitaan erikseen, että vierailulle EI vaadita rokotusta tai covid-testiä. Lauttayhteys on klo 7, keskipäivällä ja klo 00

TPN media huomauttaa, että vaikka on vierailua varten ei vaadita täydellistä rokotusta, tulee esittää thaimaalainen henkilökortti tai passi. Ulkomaalaiset siirtotyöläiset eivät edelleenkään saa vierailla saarella. Lisäksi tulee käydä läpi useita Covid-19-turvatoimenpiteitä, kuten lämpötilan tarkistus.

Lisäksi Chonburi-määräysten yhteydessä rannat avautuvat jälleen rentoutumiseen ja uimiseen saarella huomenna, 1. syyskuuta. Alkoholia ei kuitenkaan saa tarjoilla tai tuoda rannalle, ja juhlat ovat kiellettyjä.

Chonburin kuvernööri ja provinssin tautikomitea julkaisivat eilen illalla 30. elokuuta 2021 säännöt ja rajoitukset, jotka liittyvät Covid-19-sääntöjen lieventämiseen maakunnassa.

Chonburi julkaisee uusia tilauksia, jotka helpottavat Covid-19-rajoituksia 1. syyskuuta alkaen

Kuvernööri Phakkhrathon Thianchain johtama Chonburin tartuntatautikomitea julkaisi eilen illalla joukon yleistä ehkäisyä koskevia ohjeita Covid-19:n pysäyttämiseksi.

Chonburin kuvernööri julkaisee yleiset ehkäisyohjeet asukkaille Covid-19:n pysäyttämiseksi

TChonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänään 745 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta ja neljä uutta kuolemantapausta 4. elokuuta. Tämä on alhaisin uusien Covid-31-tapausten määrä maakunnassa noin viiteen viikkoon, sitten kesäkuun 19. päivän, ja tapausten määrä on laskenut joka päivä useiden päivien ajan.

Chonburi raportoi 745 uudesta Covid-19-tapauksesta ja 4 kuolemantapausta

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.