Koh Larn aukeaa uudelleen 31. elokuuta, vain rokotettujen vierailijoiden sääntö näyttää olevan kumottu

Koh Larn, Pattaya-

Suosittu matkailusaari Koh Larn julkaisi eilen illalla, 28. elokuuta 2021, sosiaalisessa mediassa lausunnon, jonka mukaan he aikovat avata saaren uudelleen yleisölle 31. elokuuta 2021, eli tulevana tiistaina.

He liikennöivät kolme lauttaa päivässä klo 7, 00 ja 12

Kaikki Chonburi Covid-19 -säännöt koskevat saarta, mukaan lukien suurten kokoontumisten kielto ja iltainen ulkonaliikkumiskielto klo 9-00. Chonburin kuvernööri ei ole vielä ilmoittanut rantoja avautuvan, joten ainakaan 4. päivänä ne ovat edelleen kiinni, elleivät tilaukset muutu.

Tärkeää on, että Koh Larn kokeili "vain rokotetuille vierailijoille" -sääntöä ennen niiden äskettäistä täydellistä sulkemista useiden Covid-19-tapausten vuoksi saarella, jolla on reilusti yli 70 prosenttia raskaasti rokotetusta väestöstä. Tästä vaatimuksesta ei ole mainintaa uusissa julkaistuissa säännöissä, jotka löytyvät thain kielellä yllä. Ainoa tärkeä vaatimus vierailijalta on passi tai thaimaalainen henkilökortti. Ulkomaalaiset siirtotyöläiset eivät saa vierailla saarella, kuten säännöissä sanotaan.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/