Thaimaan hallitus sekoittaa useita virkamiehiä, mukaan lukien Samut Sakhonin kuvernööri

Bangkok -

Samut Sakhonin kuvernööri Veerasak Vijitsaengsri on siirretty Ang Thongille, kun taas hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri on eronnut tehtävästään ministerivaliokunnan tämän iltapäivän, 24. elokuuta, raportin mukaan.

Järjestys seurasi kuvernöörin erokirje lähetettiin viime viikolla, koska hänen Covid-tilanteensa pahenivat, aiheuttaen ongelmia hänen tehtäviensä suorittamisessa samalla, kun Covid-19-tilanne maakunnissa pysyi korkealla.

Hallituskomitean päätöksen jälkeen hänen eroaan on hylätty, mutta siirto hyväksyttiin, ja hänet siirretään kotikaupunkiinsa Ang Thongiin, kun taas Uthai Thanin kuvernööri Narong Rakroi korvataan Samut Sakhonin ja Ang Thongin kuvernöörin virassa. Khajonkiat Rakpanichmanee siirretään Uthai Thanin maakuntaan. Tämä antaa Veerasakille mahdollisuuden ottaa haltuunsa maakunnan, jossa on paljon vähemmän Covid-19-tapauksia hänen pyynnöstään. Samut Sakhon on jatkuvasti ollut yksi parhaista provinsseista Covid-19:n suhteen.

Veerasak itse sai Covid-19-tartunnan viime vuoden lopulla ja vietti kuukausia hengityskoneella ja koomassa ja selvisi niukasti. Veerasak oli varustettu hengityskoneella pisimpään Sirirajin sairaalan historiassa sen jälkeen, kun lääkärit havaitsivat vakavan keuhkotulehduksen kärsiessään Covid-19:stä.

Sillä välin hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri antoi jäähyväispuheenvuoronsa yleisölle viimeisenä työpäivänään, koska hänet on erotettu tehtävästään palveltuaan hallitustaloa noin vuoden.

Hän onnitteli myös pääministerin kansliaministerin sihteeriä Thanakorn Wangboonkongchanaa uudeksi hallituksen tiedottajaksi. Heti ei ollut selvää, miksi siirto tehtiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook,

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.