Samut Sakhonin kuvernööri aikoo erota tehtävästään syyskuussa, koska hänen mukaansa hänen mukaansa heikkenee Covidin jälkeen

Samut Sakhon –

Samut Sakhonin kuvernööri Veerasak Vijitsaengsri kertoi sosiaalisen median verkkokanavissaan, että hän on päättänyt lähettää erokirjeen esimiehelleen tänään maanantaina 16. elokuuta pääasiassa koronaviruksen jälkeisen terveytensä vuoksi.

Kuvernööri ilmaisi eilen sosiaalisessa mediassa näkemyksensä siitä, että hänen aikaisempi Covid-19-tartunnansa on aiheuttanut hänelle monia jatkuvia terveysongelmia, kuten väsymystä, yskimistä, aivastelua, nenän vuotamista ja huohottamista. Hän koki hiljattain myös vakavaa oikean puolen spastisuutta.

Hänen tilansa kuului: ”Lääkärini sanoi, että olin stressaantunut, levännyt vähän ja minun piti huolehtia kehostani enemmän. Mutta työstäni Samut Sakhonissa nyt ei ole mahdollista olla stressaamatta.

”Unelmoin, että voisin palvella maata eläkkeelle asti, koska Samut Sakhon on taloudellisen merkityksensä (ensisijaisesti kalastus/markkinat/vienti) vuoksi se kohde, jota jokainen valtion virkamies haluaa. Mutta tänään minun on myönnettävä, että se oli vain unta. Ministeriö sanoi, että he harkitsisivat minun siirtämistä muihin maakuntiin, joissa koronatapaukset ovat lievempiä, mutta he eivät voineet tehdä sitä lopulta.

Kuvernööri kertoi toimittajille kirjoittaneensa online-sosiaalisen median statuksen itse ja laatineensa jo erokirjeen, joka toimitettaisiin esimiehensä joskus tänään maanantaina. Ero voi tulla voimaan syyskuun lopussa, jolloin hän palaisi kotiin Ang Thongin maakuntaan lepäämään ja parempaan terveydenhoitoon.

Veerasak sai positiivisen Covid-19-koronaviruksen joulukuun 2020 lopulla, ja hän oli ollut sairaalahoidossa vakavan tilansa vuoksi lähes kolme kuukautta Sirirajin sairaalassa.

Sirirajin viranomaisten mukaan tuolloin hän oli yksi 20 prosentista kriittisistä Covid-19-potilaista Thaimaassa, ja hän oli varustettu hengityskoneella pisimpään sairaalan historiassa sen jälkeen, kun lääkärit havaitsivat vakavan keuhkotulehduksen. Hän oli hengityskoneella ja sairaalassa yli kolme kuukautta, ja sen seurauksena hänet on pidetty hyvin Samut Sakhonissa.

Hänet kotiutettiin Sirirajin sairaalasta maaliskuussa, ja hän on ollut lääkintäviranomaisten tiiviissä valvonnassa siitä lähtien. Lisätietoja hänen toipumisestaan ​​löytyy alla olevasta artikkelista:

Samut Sakhonin kuvernööri palaa kotiin tänään toiputtuaan onnistuneesti yli kolme kuukautta kestäneestä vakavasta Covid-19-infektiosta

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.