79-vuotias mies menetti kätensä, kun naapurin koira hyökkäsi hänen kimppuunsa Chonburissa

Chonburi -

Vanhempi paikallinen asukas on menettänyt kätensä sen jälkeen, kun naapurin koirat hyökkäsivät hänen kimppuunsa Panat Nikhomin alueella aiemmin tällä viikolla.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (18th) talossa Thung Kwangissa.

Videoversio tästä tarinasta on katsottavissa alla:

He ja The Pattaya News saapuivat taloon löytääkseen loukkaantuneen miehen, Mr Juea 'Keang' Kitijutirakun, 79. Hän oli saanut vakavia vammoja käsivarsiinsa koiran puremista. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Lähistöllä olevat paikalliset asukkaat kertoivat The Pattaya Newsille, että Juea asuu yksin talossaan. Hän antaa mielellään naapureilleen kasvattamiaan vihanneksia ilmaiseksi ja hänen pää intohimoni on puutarhanhoito.

Neiti Korakorn ja rouva Nattananya Sittikun, 29, jotka ovat kyseisten koirien omistajia, kertoivat The Pattaya Newsille: "Meillä on neljä koiraa, herra Keang toi meille sitruunoita, mutta ketään ei ollut kotona."

"Hän yritti pudottaa pussin sitruunaa aidalta taloon. Yksi koirista puri hänen kättään ennen kuin muut koirat seurasivat."

"Olemme valmiita ottamaan vastuun tästä tapauksesta ja auttamaan herra Keangia. Laitamme aidan päälle kyltin varoittamaan rajuista koirista."

Mr. Banlue Saelao, joka on pelastustyöntekijä, kertoi Pattaya Newsin toimittajille: "Meille ilmoitettiin myöhemmin, että herra Keangin oikea käsi oli amputoitava, koska hänen kätensä loukkaantui vakavasti."

Kaeng on edelleen sairaalassa ja toipumassa lääkäreiden mukaan. Ei tiedetä, nostetaanko syytteitä, eikä uhri ole antanut julkista lausuntoa. Kuten sanottu, koirien omistajat ovat ottaneet täyden vastuun ja tulevat auttamaan herra Kaengiä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.17 (6 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.