Nainen selvisi putoamisesta kolmannen kerroksen parvekkeelta Jomtienissa, oletetussa onnettomuudessa

Pattaya -

Thaimaalainen nainen on saanut useita vammoja pudotessaan kolmannen kerroksen parvekkeelta tupakoidessaan sunnuntai-iltana (15. elokuuta)th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta kello 11 Soi Jomtien 00:n asunnossa.

He ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen naisen, Pinkaew Butpanin, 41, Sakhon Nakhonista (Thaimaan koillisosa) makaamassa maassa. Hän oli saanut useita vammoja, mutta hän oli tietoinen ja hänen odotettiin toipuvan. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Todistaja Sonpoom Pupiluek, 27, kertoi poliisille: "Ms. Pinkaew ja minä joimme syntymäpäiväjuhlia varten huoneessa. Rouva Pinkaew meni polttamaan tupakkaa parvekkeelle ja nojasi kaiteeseen ennen kuin kaatui. Olimme juoneet runsaasti ennen onnettomuutta."

Pattayan poliisi uskoo, että rikosta ei ollut ja että tarina oli oikea. Ei ollut tiedossa, olisiko kokoontumisen ympärillä mahdollisia syytteitä, koska tällä hetkellä Chonburi-juhlat ja sosiaaliset kokoontumiset ovat lain vastaisia ​​Covid-19:aan liittyvien sääntöjen vuoksi. Nämä tiukat säännöt kieltävät kaikki kokoontumiset useamman kuin yhden henkilön alkoholin ympärille. Tapahtumat, kuten syntymäpäiväjuhlat, ovat myös vastoin voimassa olevia laillisia määräyksiä Covid-19:n mahdollisen leviämisen estämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.