Phuket jatkaa tiukkoja maahantulotoimenpiteitä elokuun loppuun asti

Phuket -

Phuketin tartuntatautikomitea on eilen, 14. elokuuta, jatkanut Phuket-matkojen tiukkaa terveystarkastusta ja ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä elokuun loppuun.

Määräyksessä kielletään kaikilta henkilöiltä ja kaikentyyppisten ajoneuvojen kuljettajilta pääsy saarelle maateitse (Chat Chain tarkastuspiste), vesiteitse (kaikki satamat) ja kotimaan kanavia (Phuketin kansainvälinen lentoasema) lukuun ottamatta hätäajoneuvoja ja pelastusajoneuvoja. , lääkkeiden, tarvikkeiden, lääkkeiden, kulutustavaroiden ja muiden välttämättömyystarvikkeiden kuljetusajoneuvot.

Niiden, joilla on lääninoikeuteen ja/tai oikeuskäsittelyyn liittyvä tapaamisaika, on esitettävä asiakirjansa, jossa todetaan, että nimittäminen vaikuttaisi vakavasti harkintaprosessiin tai vaikuttaisi talouteen, jos se lykätään. Joitakin poikkeuksia voidaan tehdä myös vakituisille asukkaille, hiekkalaatikkomatkailijoille ja kriittistä työtä tekeville, heidän kannattaa tarkistaa asiasta vastaavilta viranomaisilta.

Suurimmaksi osaksi saari on kuitenkin suljettu suurelta yleisöltä koko elokuun, jopa täysin rokotettuna ja Covid-19-testauksella. Tämä on sekä thaimaalaisille että ulkomaalaisille.

Heidän on saatava kaksi annosta Sinovacia ja Sinopharmia tai yksi annos AstraZenecaa, Pfizeria, Modernaa ja Johnson & Johnsonia vähintään 14 päivän ajan tai heidän on toiputtava Covid-19:stä enintään 90 päivän ajan. Niiden kaikkien on annettava negatiivinen tulos RT-PCR Covid-19 -testistä tai antigeenitestistä jopa 70 tuntia ennen saapumista.

Verkko-ilmoittautuminen ennen saapumista vaaditaan kaikilta aikataulun mukaisilta vierailijoilta www.gophuget.com-sivuston kautta, joka antaa tietoa Phuketiin matkustamisesta. Heidän on esitettävä rekisteröinnin jälkeen näkyvä QR-koodi tartuntatautien valvontaviranomaiselle ennen saarelle saapumista.

Rikkomuksia uhkaa enintään 40,000 9 bahtin sakko ja/tai kahden vuoden vankeusrangaistus ja/tai molemmat hätäasetuksen 51 §:n ja tartuntatautilain BE 52 §:n 2558 ja XNUMX mukaisesti.

Tämä määräys on voimassa 17.-31.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.