Hyvää äitienpäivää ja hyvää syntymäpäivää Queen Motherille Pattaya Newsista/TPN Nationalista

Thaimaa -

Joka 12. elokuuta vietetään Thaimaassa äitienpäivää, koska se on Hänen Majesteettinsa kuningatar Sirikitin, kuningataräidin, syntymäpäivä, jota pidetään myös kaikkien thaimaalaisten äitinä.

Päivää on pidetty kansallisena juhlapäivänä, ja sitä on vietetty vuosittain valtakunnallisesti vuodesta 1976 Hänen Majesteettinsa kuningas Bhumibolin, Rama 9, hallituskauden aikana. Tänä vuonna hän täyttää 89 vuotta.

Thaimaassa äitienpäivän kunniaksi thaimaalaiset pukeutuvat siniseen, The Queen Mother's -väriin. Julkiset paikat ja valtion virastot ovat enimmäkseen koristeltu Kuningataräidin henkilökohtaisella lipulla ja Kuningataräidin muotokuvalla, koska se on heidän tapansa ilmaista uskollisuuttaan ja kunniaansa.

Perinteisesti pienet lapset tarjosivat äideilleen jasmiinin kukkia, jotka symboloivat äitiyttä ja ehdotonta rakkautta. Kouluissa ja oppilaitoksissa järjestettäisiin myös äitienpäiväjuhla, jossa oppilaat kunnioittavat äitejä.

Jotkut perheet yhdistyvät ja vievät iäkkäät äitinsä päivälliselle. Se on myös yleensä täydellinen tilaisuus kaikille perheenjäsenille tavata ja nauttia yhteisestä ajasta.

Valitettavasti tänä vuonna Thaimaan Covid-19-tilanteesta johtuen tällaiset retket ja julkiset seremoniat eivät ole suositeltavia ja ihmisiä, erityisesti 29 maksimivalvontaprovinsseissa, kehotetaan "Pysymään kotona". Maksimivalvontaprovinsseissa olevat ravintolat ovat myös suljettuina ruokailua varten, joka on yleensä tärkeä päivä ulkona syömiseen. Siitä huolimatta monet ihmiset aikovat viettää päivän verkossa ja antaa terveisiä ja siunauksia perheilleen digitaalisesti.

Pattaya Newsin ja TPN Nationalin henkilökunta Eläköön Queen Mother, hyvää syntymäpäivää ja hyvää äitienpäivää.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.