Yli tuhat työntekijää Chonburin tehtaalla mielenosoituksissa Covid-19:ään liittyvän sulkemisen ja hämmennyksen jälkeen, viranomaiset onnistuvat rauhoittamaan tilanteen

KUVA: Pu Kerd Malui

Ban Bueng -

Noin yli tuhat thaimaalaista ja siirtotyöläistä Ban Buengin tehtaalla sunnuntaina (8. elokuuta) protestoi Covid-19:ään liittyvien toimenpiteiden vuoksi ja väitti, ettei tilanteesta kerrottu selkeästi. Asiaankuuluvat virkamiehet Ban Buengista ja Chonburin kansanterveysosastosta auttoivat lopulta rauhoittamaan tilannetta.

Mielenosoituksen kerrotaan alkaneen sen jälkeen, kun tehtaan vartija pyysi mielenosoittajia tietämään, mitä tapahtuu sosiaalisen etäisyyden vuoksi. Jotkut mielenosoittajat hyökkäsivät vartijan kimppuun ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Poliisi ja viranomaiset sekä Chonburin kansanterveysviranomaiset kutsuttiin tehtaalle selittämään, mitä tapahtuu.

Ban Buengin piiripäällikkö itse Pisit Sirisawatdikun auttoi tilanteessa välttääkseen lisäkonfliktin.

Useat Chonburin viranomaiset keskustelivat tehtaan työntekijöiden kanssa tulkin välityksellä, koska suurin osa oli ulkomaalaisia ​​siirtotyöläisiä. Kambodžalaiset ja myanmarin työntekijät kertoivat Ban Buengin piirijohtajalle Pisit Sirisawatdikunille, että he halusivat sulkea tehtaan väliaikaisesti ja suorittaa Covid-19-testin kaikille. He halusivat myös, että kaikki riskialttiit henkilöt asetetaan karanteeniin tehtaan ulkopuolella, ei sisällä. Tietojen mukaan paniikkia ja hämmennystä syntyi vartijoiden ensimmäisten käskyjen ja ohjeiden jälkeen olla poistumatta tiloista.

Tämä kaikki seurasi tapauksia, joissa Covid-19:n kerrotaan löytyneen tehtaalta Chonburin kansanterveysviranomaisten ennakoivan testauksen jälkeen.

Henkilökunta ei ollut eri mieltä Covid-19-toimenpiteistä kokonaisuudessaan, tehtaan työntekijöiden mukaan, mutta halusi varmistaa, että mahdollisesti Covid-19-positiivisia ihmisiä ei pidetä tehtaan väestön kanssa, jos heidät jouduttiin asettamaan karanteeniin tiloissa.

Ban Buengin piirin kansanterveysviraston apulaisjohtaja Watcharin Songrak kertoi tehtaan työntekijöille, että he tekevät "kuplaa ja sinettiä" eli karanteenia, ja kaikkia potilaita hoidetaan. Tehdastyöntekijät ehdottivat myös, että Chonburin kuvernööri määrää Royal Finishing Company Limitedin tehtaan väliaikaisen sulkemisen, minkä hän teki myöhemmin illalla, kuten käskystä näet. tästä.

Kun työntekijät ymmärsivät prosessin, he kaikki hyväksyivät ehdot. Kaikki 1,700 XNUMX työntekijää ovat Bubble and Seal -järjestelmän alaisina viranomaisina ja tehtaan omistaja oli jo suunnitellut toimenpiteet Chonburin viranomaisten kanssa.

Bubble and Seal on pohjimmiltaan ohjelma, jossa suljetussa tilassa oleva henkilökunta voi lähteä vain Chonburin kansanterveysviranomaisten luvalla. Covid-19-positiiviset ihmiset erotetaan muusta tehtaasta, yleensä paikan päällä olevissa kenttäsairaaloissa, mutta normaali toiminta voi jatkua. Tämä myös estää uusien työntekijöiden tai muiden pääsyn tiloihin, mikä pitää sen turvassa tulevilta Covid-19-tapauksilta.

Henkilökunnalle, joka tarvitsee apua kuplan ja sinetin alla, annetaan tarvikkeita, ruokaa ja apua asiaankuuluvilta virastoilta ja heidän työnantajilta. Tehdas saa jatkaa toimintaansa suunnitelman mukaisesti henkilökunnan asuessa tiloissa.

Tehdastyöntekijöiden sanottiin hyväksyvän Chonburin virkamiesten selityksen ja toimenpiteet.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.